11 January 2011

3 Drama Yang Tak Pernah Mish Tahun 2010 !

Salam Semua. harap hari ini hari yang baik untuk kamu semua. saye? still macam nie lagi. badan seram-seram sejuk. seleseme tak hilang-hilang jugak.  *suke bebeno hingus duduk kat dalam lubang hidung aku ni kan. lagi dengan perut memulas-mulas, badan lenguh-lenguh. hadoiyai. letih ! *jangan merungut la kau elyn!

okeh lah. topik kite kali nie pasal drama yang saye suke dan tak pernah tinggal. kalau tinggal pun saye mesti tengok semula kat youtube sampai puas. hahaha. *amik kau. kalau dah suke tu suke gile. kalau tak suke tu, tak nak layan. hahaha. saye nie kat rumah jarang tengok tv. so kalau cerite-cerita yang saye suke je saye akan tengok. kalau cerita yang tak berape nak layan tu, tengok gitu-gitu je. dah2. jom tengok drama ape yang saye suke sangat sampai tak pernah mish tu.



Ini die. Adamaya. first-first cerita ni keluar saye tak tengok. bile dah nak tengah-tengah baru saye layan. ape lagi. kelam kabut la cari cerita nie tengok kat website TV3. hahaha.






Cinta kirana. ha. cter nie memang best la. kadang-kadang geram pun, biase la kan. cerita-cerita indonesia ni berlarut-larut. ade je cerita die lepas tu, tu yang buat saye jadi geram. hahaha. *emo pulak kan. relax suda.




dan yang terakhir cerita Cinta Balqis. saye suke dengan jalan cerita die menarik. sangat sopan santun pelakon wanitanya. suke bangettttt! :)


No comments: