19 January 2011

Berjalan ke Kuala Lumpur :) ♥


Salam semua. dalam tengah banyak kerja saye still nak cerita-cerita. tak kesah la cerita yang dah lame or yang baru, kadang-kadang bile teringat balik kenangan-kenangan yang dah lepas. kite jadi happy kan. ;)

Setiap orang ade kenangan hidup masing-masing. ade kalanye kite happy, ada kalanya jugak kite moody. moody sebab ape? biarlah mereka dan keluarga mereka saje yang tahu. Nak buat ape lah kite moody-moody ni kan. bukan dapat ape-ape pun. baik kite cube happy kan hati kite sendiri. *sebenarnye frust bcoz keje tak siap-siap. hahahaha.  Ape yang aku merepek nie. macam dah lari tajuk je.

okeh! kite berbalik pada tajuk. ahad hari tu, saye dan "DIA" berjalan tak hingat dunia! *macam la jauh sangat perjalanan kite ni kan. hehehehe. habis kaki, badan, kepala semuanye sakit. ini sume gara-gara kite orang berjalan ke KL naik pengangkutan awam!. *Buang tebiat ape plak kan. begini ceritanya.

Hari ahad aritu, saye bangun pun nak dekat tengah hari *bangun pun lambat ape nak jadi dengan aku pun tak tahu la. hehehe. tup-tup dapat call dari "DIA" ajak keluar. Mulanye macam nak taknak je sebab semalamnye (sabtu) pun keluar and balik lewat. tu yang macam malas je nak kuar. tapi kalau duduk rumah pun nak buat ape kan. bapok la bosan!

Dia : kite keluar pegi KL naik komuter nak tak?
Saye : ala, malas la. dah la ramai orang. naik kereta la.
Dia : ala, aritu kite kan dah janG nak pergi jalan-jalan round KL naik KTM.
Saye : ala, memang la. tapi macam malas pun ade nie. hurm. okeh la. duduk rumah pun bosan.
Dia : Okeh. cepat siap.

Dengan segera saye bersiap. hahaha. dijadikan cerita lagi, kalau uols nak tahu saye dengan die first time dating nek pengangkutan awam. so agak pelik jugak la. Dah lame gak la rasenye tak naik komuter.


*Budak dah lame tak nek ketapi.

*Dalam monorail.


Pegi KL macam round 1 KL je penatnye kan. padahal pegi Time Square je. hahahaha. gile! try jalan tengok penat ke tak penat round 1 time square. memang penat gila wa cakap sama lu!!! kite jalan sampai dah tak lalu nak jalan lagi dah. asyik-asyik berhenti sebab sakit kaki.

*Kesian kamu sakit kaki yea. (*_^)

*Kelaparan sudah.

 Ingatkan sempat kalau nak jalan pegi KLCC pulak ke. Tapi tak kesampaian. memang tak dan. lain kali kite pegi KLCC naik komuter pulak yea. ;)


5 comments:

Monalea said...

jalan tak nak ajak kita.

Cik Elyn said...

ala, mane ley. orang nak dating. eh!. hehehe. ;p

Anis Nasri said...

ala am xrare la klo sakit kakii...
ahahahaha

Cik Elyn said...

xrare ape plak nie. (len mcm je bunyiknye) ;p

Monalea said...

elyn saya ada tag elyn tau