26 January 2011

Design Baru Untuk Belog Saye !

Salam semua. Finaly ! suke saye sangat tengok belog saye sekarang. *puji diri sendiri. dulu jeles tengok belog orang sumenye cantek-cantek. teringin jugak nak buat cantek-cantek. tapi takpe la. cenggini pun dah kira oke buat saye. buat uols tak tahu la hehehe.

Dah macam-macam saye nak ubah tok belog nie. try punye try, background bulat-bulat jugak yang saye minat. sebenarnye banyak lagi corak-corak lain. nanti-nanti la. kalau saye dah bosan dengan design nie saye ubah yang baru okeh?

Tulisan-tulisan pun saye ubah. tapi untuk yang ini tak perlu kot tukar. sebab nanti senang korang nak bace. tulisan nye bulat-bulat ;) yang lain-lain saye ubah sikit-sikit. kire oke la kan. *ade ke orang bace belog kau? hahaha.

Buat kawan-kawan thanks sangat-sangat sebab dah banyak bantu saye.

Untuk uols ! rajin-rajin la singgah yea ! ! ! :)


7 comments:

kay_are said...

pink habis.. berpinar mate tengok blog ni.. hee

cik tikot said...

meningkat power kerabunan den.ekekeke

Cik Elyn said...

kay_are : hahahaha. saje je wat pink-pink. arini pun pinky ladies :)

kak ika : hehehe. xpe2. kasi up lagi power tu ;p

Anis Nasri said...

comey2. cun seyh blog ko skang

Cik Elyn said...

hehehe. maceh yunk :)

Nour Akmal said...

wahh..dah makin maju la..
huhu..leh la buatkan aku nye header plk..huhu..=p

Cik Elyn said...

ko nye lagi hebat. jelesh la haku. ;p