12 January 2011

Jom Joging !

Salam uols! saye nak share something dengan uols. nak tau tak? nak taknak kene dengar jugak. hehehe. sekarang nie kan, tak tahu la mane datangnye semangat saye nak berjoging nie. ehem! selalunye balik je kerje duduk rumah. tapi semenjak dua menjak tiga menjak nie kan, rajin pulak saye pegi joging. hahaha. *joging pun tak kurus-kurus. apada. 


WHY??? sebabnye, saye rase berat badan saye dah naik ouh!. keje pun bukan nye banyak berjalan pun. duduk je depan PC membesarkan punggung dan peha yang kecik ini. hahahaha. so, sekarang balik je keje "DIA" mesti akan call tanye da siap ke belom. hadoiyai! memang sangat rajin yea saye nak pergi joging. *bagus la ade orang pakse, kalau tak sampai bile-bile pun tak kan ade perasaan nak joging. iye dak???.


Tapi bukan nye hari-hari joging pun. atleast 1 week mesti 3 hari joging. even tak kurus pun, janG badan sentiase sehat kan? hehehe.

*ehem. bersemangat untuk kurus :)

"DIA" jugak ade cakap saye dah bambam ouh ! menakutkan. bukan "DIA" je. couzin-couzin "DIA" pun cakap saye dah bambam. uwaaaaaaaaaaaaaa. tak boleh terime kenyataan itu ouh!!!. So, sekarang nie "DIA" akan pakse saye joging.

*Cettt time ni saye tengah merajuk dengan die. (tapi muke macam tak merajuk pun ade kan?hahaha) mesti orang-orang pelik tengok kite time nie kan. ;p


12 comments:

Mohd said...

tau xpe. Nasib saya ni penyabar owgnye. Time ni ilang semangat nk joging da ;-)

Cik Elyn said...

cehhhh, okeh. kamu penyabar. ilang semangat pun lari2 gak ;p

Mohd said...

mestila. Bahaya owg pompuan jln sensowg tau

Cik Elyn said...

hehehe. mane la tau ade orang nak ngorat ke. eh! ;p

Nour Akmal said...

elin...good job..huhuhu...1 peningkatan..jgn hangat2 taik ayam je tau..huhu

Cik Elyn said...

ahahahahah. ko dengki. aku tau tu ;p

Nour Akmal said...

aku nak tgk hasilnye..huhuu..=p

Cik Elyn said...

keh3.;p

tgk jgn tak tgk.

Adyba Ibrahim said...

wah!! semgt giler joging yer...smge berjaye kurus..
hihi..elyn, i follow u..

b my follower juge oke.:)

Cik Elyn said...

harus la.
(tapi x kurus2 pong)
hahaha

aku da follow ko da :)

workshop lady's said...

okeyh!! smgt elina!!! smgt lari2..ihkihkikh

Cik Elyn said...

kahkahkah..... ade "DIA" tu yang semangat tuh ;P