12 January 2011

Membeli secara Online !

Salam semua. Mood saye pagi-pagi nie baik sikit. sebabnye? saye sudah sihat sepenuhnye. hoyeay hoyeay !!!! hahaha (gelak besar). sebabnye lagi? hehehe. malu ah nak cakap. tapi nak cakap jugak. boleh? hihihi. *pagi-pagi lagi otak dah mereng kan.?

Sebenarnya saya dalam dilema. nak mintak uols bagi pendapat boleh? hahahaha. pening dah kepala saye tengok semua nie. eh eh! jap jap. korang tahu ke cerita ape yang saye nak cakapkan nie? hohoho! terlampau xcited terus lupe nak cakap pasal ape yang kite nak borak kan nie kan. hahahaha (gelak lagi beso) *ish ish! tak baik la ko nie elyn gelak-gelak beso. sat lagi nanges tau la.

Okeh2. sebenarnye kan. (asyik-asyik ulang perkataan tu je keluar dari tadi) hahaha. okeh2. sebenarnye saye nak beli BEG!. sangat xcited first time dalam seumor hidup (macam la tue sangat kan) saye nak beli beg secara on9. pergh! biar betik. tapi saye tak tahu nak beli yang mane 1. kat sini ade 3 pilihan yang saye minat.

*Pilihan pertama

*Pilihan kedua

Pilihan ketiga

agak-agak korang yang mane sesuai dengan saye erkkk???
hey yuuuu. tolong saye pilih ! =)




2 comments:

cik Im said...

yang last skali comel.. :D

Cik Elyn said...

yang last skali dah sold. sedihhhh :(
so pilih la yang ke 2 :)