17 January 2011

Sport Rim Baru!

Salam semua. hari ni saye sangat serabut ouh! dan mulai hari ni dan seterusnya saye dah bz dah. tak dapat nak update belog, facebook. duduk je la dalam stor tu sorang-sorang buat keje. huhuuhu *sedih la sangat kan.


Dengar tajuk dah macam best je kan. saye nak kongsi kegembiraan, keseronokan, dan kebahagiaan seseorang (macam la seronok gile-gile kan) ehem! hehehe. Rase seronok tak kalau dapat buat something pada harta sendiri? seronok gile kan bile tengok barang yang jadi hak milik kite jadi cantik, smart, menarik or wud eva la. Rase puas hati bile dapat sumething yang kite nak jadi kenyataan kan?

Okeh2. nak cerita panjang pun bende nie bukan saye yang punye, just nak share je kat korang pasal sport rim baru "DIA". *tersenyum lebar "DIA" bile dapat bende yang "DIA" idamkan selama ni akhirnya dapat jugak ;) 


*ha. ni la die sport rim yang di idam-idam kan tu.



*Zoom dekat sikit


Hope lepas nie kamu jage harta kamu seperti nyawa kamu yea. Lepas nie jangan mintak-mintak tukar lagi okeh!. cukup la yang ini je. :)

psssssttt mane la tau kereta nie jadi milik aku pulak ke lepas nie. Upppssss! (tutup mulut)


4 comments:

Anonymous said...

terbaik wooookkkk

Cik Elyn said...

keh3 ;p

Mohd said...

Fuhh... Nasib x nmpak no. plate

Cik Elyn said...

saje je kaburkan ;p