07 January 2011

Tempat Menarik Untuk Di Terjah !

Salam semua. korang ade tak tempat-tempat menarik nak share dengan saye? saye takde la berape tahu sangat tempat-tempat yang menarik kat Malaysia nie. kalau kat luar negara lagi la saye tak tahu. huhuhu. *even kalau berjalan pun saye jenis tak ingat jalan ouh! walaupun dah banyak kali jalan tempat yang same pun still tak ingat juge. selalu kene marah dengan "DIA" dan orang yang keluar dengan saye. hahaha~. takpe la, name pun manusia. normal la kan? saye bukannye perfact so jangan marah saye okeh ;)

Saye ade 3 tempat yang saye teringin sangat nak pergi. kalau ikutkan hati semua tempat saye nak pergi. cume saye senaraikan 3 je dulu okeh? tu pun belom tentu lagi dapat pergi.

1. Pulau Perhentian.

* Copy paste dari google je.

Orang cakap kat sane best. lautnye yang biru buat saye tak sabar nak pegi sane. boleh snorkeling tengok- tengok ikan. best kan? tapi boleh ke? boleh laaaaaaaaa. *tunggu kawen okeh!

2. Cameran highland


* Copy paste dari google lagi.

Saye memang dah lame nak ke sini ouh! dari kecik sampai la ke besar saye tak pernah jejak tempat ini. orang lain dah berzaman saye baru la terhegeh-hegeh nak ke sini. ouls agak saye dapat tak pegi sini satu hari nanti? *ayat penuh harapan

3. Taman Wetland Putrajaya


* Copy paste dari google lagi dan lagi.

Ini lagi 1 tempat yang saye nak pegi. yang ni takde la jauh sangat macam yang kat atas-atas tu. so takde alasan la kalau nak ke sini satu hari nanti kan? kat cini sambil-sambil beriadah boleh berbasikal sekali, azam saye kan nak turunkan berat badan. so kamu mesti bawa saye ke sini okeh? Wink Wink ! *sambil kelip-kelip mata (^_*)

7 comments:

PrinCesS k!A said...

ahahahahha...

cian bby...
p better kn lyn bek g island..
lg besh...

http://noraleenaanwar.blogspot.com/ said...

hahaha. kalau island kene tunggu kawen la yunk. kalau ber2 jgn harap la. :)

Anis Nasri said...

lg r..
mcm xde tpt len je ko nk g an
wetland tu yg ko tingin nk g sgt

Mohd said...

Insyaallah klu tiada aral melintang kite g yea ;-)

Cik Elyn said...

anis : aku bukan orang putrajaya, mmg la kepingin. ko 2 mmg la hari2 kat putrajaya mst da muak. huhuhu. ;p

Anis Nasri said...

ahahahaha. syiann beby.
alah bkn ade ape pn kt stu
weh suh am bace blog aku gak aw.
ahahahaha

Cik Elyn said...

ade la. kan ade berbasikal. oke la 2 kan. :)

da suruh da :)