14 January 2011

WelCam !


Salam semua. Actualy takde bende pun nak di update. dah alang-alang keluar semalam so saye nak cerita pasal ape yang terjadi pada saye semalam. okeh!. sebenarnye semalam saye pegi dinner my mom, my mom kan kerja kat McD. so semalam, McD ade wat dinner n sedikit aktiviti diorang la.

Macam-macam yang diorang buat, tapi saye je yang tak sporting. bukan tak sporting ape. saye pemalu okeh! hahaha *mesti tak caye kan yang aku nie pemalu. saye nie sebenarnye malu-malu kucing je. ehehehe. harus la malu kan. kang tak tahu malu susah pulak kan?

Sepatutnye dalam dinner tu kene pakai baju tradisional, tapi saye pakai kemeje. tak pasal-pasal kene marah dengan mak saye. *mak dah pesan dah, saye je yang lupe. macam mane bole tak ingat langsung nie. adush! maaf yea mak. anakmu ini tidak sengaje :)

*penganjur McD

*patut la mak marah, mejoriti sume pakai pakaian tradisional.

*Ayah saye :P

Ini kami punye. sape yang pegi dapat 1 prosperity

Game semalam syok tau. salah satunye "Makan prosperity dalam masa 1 minit"
Agak-agak korang saye masuk tak game nie?
hahahaha.
kalau nak tau layan video ni ;)



Gile kan? nak kene makan prosperity dalam mase 1 minit. ape lagi. tak payah kunyah telan je oi!!! hehehe. ;p
tu la, dari tadi cakap lapar, lapar. ha. masuk game nie. untung dapat makan prosperity free (^_^)

Harus ade "DIA" di sisi ku :)


4 comments:

Mohd said...

nasib baik x post videu. Malu.... Huhu

Mohd said...

Ha? Masuk?
Nyorok....

Nour Akmal said...

g tak ajak pn ek..sedey..=(
nk prosperity la..

klu aku g msti aku nk msuk competition mkn prosperity tu..huhuhu

sape yg menang?
am ke?tgk mcm dia je yg abis dlu tu..

Cik Elyn said...

b : da post da pong ;p

amal : kalo ajak pun ko datang ke? hahaha~