23 February 2011

Abg Ben Follow Me????

Salam semua. selamat petang. tenang elyn tenang. terkejut okeh! help2! huhuhu.. tolong kasi pernafasan dari mulut ke mulut. hahahaha. jangannnnnnn. saye gurau je. sebenarnye saye terkejut abg ben sudi follow belog doplosen saye nie. huhuhu

Almaklum lah. saye nie tak pandai nak berkawan. ape tah lagi nak cari kawan. tengok la berape ramai kawan saye. huhuhu. ramai gilak kan? hohoho! okeh tak kelakar yea. 


Best jugak kan kalau kite berblogwalking. disitu kite akan dapat kawan baru. kawan yang kite tak mungkin terfikir die akan jadi kawan kite. huhuhu. Tak kesah la ramai kawan or tak ramai. yang penting kite ikhlas dalam berkawan itu dah memadai. *kawan dengan kucing pun besh! ♥ i loiikkkeee my cat so much !


*Windu  dengan si kecil yang aktif ini

LoVe ElyN =)

9 comments:

Anis Nasri said...

fuyoh! fuyoh ! gempak gilerrr

Cik Elyn said...

hamboi2. bunyinye mcm perli jek :(

Anis Nasri said...

eh atdoyai..
itu la msti intonasi ko b'ckp lain dr aku an...
cube wat intonasi excited

Nour Akmal said...

huhu..bestnya..
1 perkembangan yg baik..=)

Miezah Ghani said...

sonoknya abg bem follow ! huu~

Cik Elyn said...

anis : hurm.. ha laa

amal : yeppppyyy!

mizzah : hehehe. yea la. sape la nak follow dengan belog doplosen saye nie. hehehe ;D

Nour Akmal said...

dah popular nnt jangan lupa kat aku ye..huhu..=)

Cik Elyn said...

cissss. sape lagi famose nie? hohoho!
eleyhhh. die ag ramai kawan dari kite :P

SweetLikeWhat said...

WAH..best2 :D