01 February 2011

Cameron Highlands Part 4 (Last Part)

Salam semua. hehehe. ade lagi kisah pasal Cameron Highlands ni ke? ingat dah habis dah. sabo je lah kan. jap la kawan-kawan. ade lagi yang saye belom ceritakan. huhuhu. okeh2. kali nie last okeh. dah takde lagi cerita pasal Cameron Highlands. promise. haha.


Sudah penat bergambar sane sini, kiteorang pun teruskan lah perjalanan kiteorang ke Ladang Teh. Kat sane ape yang menarik yea. Jap-jap. pk dulu. hehehe. *jaat gile ! kat sane of coz lah ade Ladang Teh je kan. ape lagi yang ade. pemandangannye yang menarik buat ramai orang menyinggah kat situ. korang layan je la yea gambar-gambar kat bawah nie.









Kerja gila kat sini, dah la ujan tak henti-henti, comfirm la tanah kat sini licin. "DIA" boleh pulak ajak turun. hahaha. kalau lah tergolek time kat sini kan dah malu. haiiii sabo je lah. Lepas penat bergambar kat sini. pegi cuci-cuci kaki sume. memang teruk. dengan tanahnye lagi melekat kat sliper. hadoiyaiii.

Dah tak tahu nak pegi mane, die pulak bantai tido dalam kereta. okeh, mayb die penat drive seharian kat Cameran nie kan. takpe la. kasi chance die rest. Lepas tu, kiteorang pun bersedia untuk pulang. tibe-tibe.......

DIA : Rugi tak bawa baju. kalau tak bole mandi sungai.
Saye : ala, tak cakap mane tau.
DIA : Jom lepak kat sungai dulu nak.
Saye : okeh ;)

Tak tahu mane datangnye ade sungai kat sini. time pergi takde pulak. bile balik jumpe pulak. dah alang-alang lalu kat situ kiteorang pun singgah la. lepak-lepak. makan-makan kuih-mueh, kopok lekor. dan snap lagi gambar. haha.









Lepas dari sini pun dah petang, so sebelom gelap kiteorang pun balik. jalan dah la macam ular. sangat bahayes okeh. hehe. sampai je tapah turn saye pulak yang drive. hujan selebat-lebatnye. Ya Allah. tak nampak jalan. slow-slow je saye drive. huhuhu. *malu ahhhh

kesimpulannye, Cameron Highlands memang korang patut terjah la. sangat besh besh dan besh. tak rugi pun kalau pegi sane.

okeh. dah habis cerita dah.
babai

2 comments:

Mohd said...

dapat gak akhirnye g sane erk. Hope ianya merupakan salah satu kenangan manis kamu ;p

Cik Elyn said...

hehehe. kenangan untuk kite :)