25 February 2011

Contest Dulu Lain Sekarang Lain.

Assalamualaikum semua!



"DARI SEGI STYLE" 



Haaaaaaaaaa. Sape tu sape tu! Same tak rupe mereka? Hehehe. Of coz la same kan. Ini adalah rupe lame dan masa sekarang. hehehe :D

Sebenarnye saye nak join contest "Dulu Lain Sekarang lain" yang di anjurkan oleh Cik Anis kite nie. Tak salah kan kalau kite support kawan kite. Jom la kite ramai-ramai join die. Tak rugi pun.

Tajuk banner yang saye pilih ialah "Dari Segi Style". Saye memilih gambar diatas sebab gambar ni yang paling saye suke. 

Dulu saye nie sangat lah degil kalau bertudung. Family saye pun tak pakse saye. (cume tegur ade lah) Memang saye susah nak pakai tudung sehingga lah saye jumpe dengan "DIA" a.k.a Boypren. huhuhu. Die lah yang pakse saye pakai tudung. *haaa sampai ayat "pakse" keluar kau! So sekarang kalau saye nak keluar je mesti kene pakai tudung. (tapi kadang-kadang tak pakai pun ade) Susahkan nak cakap dengan orang degil macam saye nie. *slow-slow k. same macam rokok gak la. mane boleh berhenti mendadak kan. Kene serasi dengan keadaan dulu baru la saye akan berubah total.

Okeh. Dah habis cerita.. see u (^_*)


*Ini die tuan empunya contest.
Kalau sape-sape nak join clik SINI


Cik ElyN nak Tag





LoVe ElyN =)

3 comments:

Nour Akmal said...

aku sme je dulu dgn skrg..
yg len cme makin comel kot..huhuu..=p

Anis Nasri said...

yey elyn join! huhuhu..
weh ko xletak banner bg tajuk yg ko pilih.
sila letak sekarangggggg

Cik Elyn said...

hehehe. hokayyy !