22 February 2011

jarijemariemas FIRST GIVEAWAY


Jom terjah belog die kat SINI

Assalamualaikum semua. selamat tengah hari. nak tergelak pun ade rasenye. tak pernah saye join bende alah ini. mayb sebab saye ni takde lah pandai nak berbloging. saje gatai tangan nak menulis. atlesat kat sini jugak kite boleh meluahkan ape yang kite rase kan? hoho.

Okeh. berbalik kepada tajuk. saye nak join GA (giveaway) yang dianjurkan oleh Cik Akmal kite nie. A.K.A sepupu saye jugak. hehehe. tak salah kalau kite support die kan. baru dalam dunia bloging tapi dah ramai peminat *bukan main lagi ko nye. sebulan sahaja dah 300 ++ kawan dia. entri-entri die pun menarik.


Kalau korang nak join jom kite ikut syarat-syarat die :P

1.  Nak join giveaway ni korang mesti ade blog
     Okeh DONE!

2.  Letak Header kat atas dalam entri ini
     Okeh DONE!

3.  Tajuk entri :jarijemariemas FIRST GIVEAWAY
     Okeh DONE!

4.  Link kan ke entri ini
     Okeh DONE!

5.  Jadi follower blog ini dan juge like page Kechik ITU Comel (jarijemariemas.blogspot.com) di FB
     Okeh Done!

6. Yang terakhir, entri mane yang paling menarik dalam belog ini.
Saye pilih entri ~ Bercinta, Tunang dan Kahwin... ~. kerana itu adalah PAHIT MANIS KEHIDUPAN kite sebagai manusia di dunia ini. ;)

Okeh. Selesai suda.
Maceh kerana membaca ;P


LoVe ElyN =)

3 comments:

Nour Akmal said...

hye..tq coz sudi join GA sy ni..

tgk la senarai nama peserta..ade tak nama anda..

http://jarijemariemas.blogspot.com/2011/02/senarai-peserta-jarijemariemas-first.html

Hanis Azla said...

all the best untuk GA ni.. Salam kenal yer..

Cik Elyn said...

salam perkenalan :)