06 February 2011

Terkenan Hailam Kopitiam.

Salam semua. selamat malam. malam-malam bute macam nie jarang saye dapat on9 belog. kalau ade orang yang sudi kasi pinjam netbook bole la on9. kalo tak jangan harap la. duduk je lah rumah ngadap dinding setiap malam. bosan Ya amat. !

Sekarang saye kat Hailam Kopitiam. nak kate rajin ke sini tu tidak la. saye ke sini bile si "DIA" ajak jek. *itu pun kalau ade promotion yang best-best baru la ke sini. kiteorang suke ke sini hari isnin. sebabnye hari isnin ade promotion kepak ayam. 3 ketol RM4,00 je. murah kan? rase macam nak ke sini setiap hari isnin je. hahaha.

So hari ni saye buat ape yea kat sini? hohoho ! hari ni saye ke sini sebabnye kawan "DIA" ajak lepak. so kiteorang pun datang la ke sini. lagipun ade hal sikit. *tak habis-habis dengan kereta "DIA" tu. Kalau uols nak tahu, hari nie punye promotion Ice-Cream 1 scoop RM 1 (kalau hari biasa RM2.10) dan Ribena Sprite RM3 ( kalau hari biasa RM5). murah kan. so kiteorang lepak sini lame-lame minum bende alah tu sambil sembang-sembang. kan dah jimat. hehehe.

*mai lah ke sini. besh-besh.
Hailam Kopitiam di....... teeeeettt!!! hahaha





No comments: