08 February 2011

Try Masukkan Lagu Dalam Belog

Salam semua. hari ni saye seronok dapat bantu kawan saye update design baru untuk belog die. walaupun saye nie tak lah berape pandai sangat. tapi bole la siket-siket. asal buat die puas hati itu dah memadai buat saye. die pun baru dalam dunia Blogging. so kalau nak usha belog die uols pegi SINI.

Dah-dah. promote dah habis sekarang saye nak cerita pasal lagu yang saye masukkan tadi. huhuhu. lagi berat la belog saye nie. saye suke-suke je. jelesh tengok belog kawan-kawan lain ade lagu saye pun nak jugak. kalau rase-rase dah bosan dengar lagu nie saye tukar la lagu lain pulak. oke kan? *abislah...semua nak dimasukkannye! :P

Kalau korang nak masukkan lagu dalam belog korang boleh pegi kat SINI. Takde salahnye saye mencuba sesuatu yang baru kan. tapi memang la memberat kan belog nie. tak tahu la nak buat macam mane. banyak sangat gambar keh? wedget banyak keh? lagu keh? hahaha. entah lah. *tak pernah puas. ade je nak di godeknye.

Sekarang saye dah puas dah. mase-mase akan datang saye nak buat design baru pulak. asyik ngadap tu je kan. mesti korang pun bosan kan. takpe-takpe. slow-slow k. :)



* ade ke reader bace belog ko?
sedih "DIA" asyik bizi jek. ;'(



2 comments:

PrinCesS k!A said...

ahaahahha...
promote ya....

huhuhuhu nway thanx 4 everthng ex yunk...
p ur blog memg berat ble nk tgk yunk..
huhuhuuh

Cik Elyn said...

hohoho!. same same... :P

adeyh! remove lagu la mcm nie!