17 February 2011

Windunye Time Kolejjjjjj!!!

Assalamualaikum semua. tibe-tibe je rindu time blajar kat kolej dulu. windu kat budak-budak clas. budak-budak rumah. bile la dapat jumpe lagi lepak macam dulu-dulu. duduk 1 rumah sembang-sembang sebelom tido. makan same-same. berbuka puase same-same. mandi same-same opssss! sangat mengusik jiwa okeh!.

Kalau uols nak tahu time belajar kat kolej kenangan paling besh sekali. mulanye saye nie jenis susah nak masuk kepala dengan orang. tapi kawan-kawan rumah n clas menang terbalik la. walaupun tak semua kenangan itu manis bila di ingatkan tapi itu lah yang membuatkan kite berkawan sampai sekarang.


Sedih bile teringatkan semua nie. lagi-lagi dulu time belajar salah seorang budak clas kiteorang buat belog khas untuk clas STM "A" kalau korang nak bace sila klik SINI. kalau die update belog je mesti semua orang akan bace then tergelak-gelak. tapi sekarang belog tu da jadi sarang labah-labah coz takde orang yang tengok-tengok kan lagi. kalau dulu rajin gak la nak bercerita coz semuanye ade depan mate.


Tapi sekarang semua dah ke haluan masing-masing menuju ke mase depan. termasuk lah saye. kehidupan harus diteruskan. kenangan biarlah kite simpan di dalam hati. ;)


Nanti saye masuk kan gambar-gambar dengan budak clas n budak rumah yea. gambar ade kat laptop rumah. huhuhu. yang ini je ade ;)

*Kawan-kawan rumah No. 46!

*Kawan-kawan Clas STM "A"

LoVe ElyN =)

4 comments:

Anis Nasri said...

wa seyes rindu ! rindu sgttttt.. jom kite cari doremon....

PrinCesS k!A said...

hihihihi.......

no rumh pun still igt yer yunk..
windu bgt deyh...

wawawaaaaaa.......:p

Anis Nasri said...

asal ko da xingt ke da?

Cik Elyn said...

huhuhuhu. windu tahap gaban !