27 March 2011

Berfoyes nak?


Assalamualaikum Semua. Selamat petang ahad. Pantang dapat laptop kan. Kat rumah orang pun jadi on9. Saye baru balik dari rumah orang kawen. Perot pun dah kenyang gilak. So next ape yang patut kite buat erk... Ape lagi kan. Kalau dah kenyang moh la kite tido!. Hahahah~ *jangan berangan nak tido rumah orang! Moh la kite berangkat. Kan rumah orang. nie. Huhu


Hari ni, takde plan lagi nak ke mane. Mayb nak cari barang siket je kottt. Kat opis esok saye nak cerita kat uols pasal semalam. Semalam saye ke Sabak Bernam. Perjalanan yang jauh kott! Bagi saye la. Kalau ulos rase tak jauh mayb dah biase. Tapi first time saye seharian pergi Sabak Bernam dan tido di sana. Huhuhu. Takpe takpe! Sabo oke! Esok kite cerita lagi. :)


Sebelom saye pergi korang tataplah dulu gambar Cik Elyn ini. <3


LoVe ElyN =)

2 comments:

Semut Hitam said...

Kenyang? patutla nampak muka macam toya je.... hati-hati semasa balik :-)

Cik Elyn said...

toya keh? kurang asam betol :P