14 March 2011

Bermandi-manda Di Pusat Akuatik Shah Alam

Assalamualaikum Semua. Selamat petang. Kejap lagi nak balik dah. Tengah tunggu si drive tak sampai-sampai lagi. So saye manfaatkan masa yang ada untuk update belog. Tak salah kan. Hehehe.


Dalam entri lepas saye ade cakap nak cerita pasal swimming pool yang saye pegi mandi manda hari tu kan. alohhhh. yang INI. Hari tu jam dah menunjukkan pukul 5 petang. Plan memang nak pegi mandi kat sane. Asyik dengar orang pegi je. Sesekali nak gak pegi kan. Ingat dulu waktu kecik-kecik mandi kolam. huhuhu. Seronok.


Saye suke mandi-manda. Paling suke kat laut. Dengan ombak yang kuat. Dan cahaya matahari yang menghitamkan kulit. hehehe. Tak kesah lah hitam. JanG puas dapat mandi laut. Yang keduanye saye suke mandi kat sungai-sungai. Dengan air yang menyejuk kan. Sejuk sampai tangkap tulang kottt!. hehehe. Tapi besh. Berendam je kat dalam sungai tu. Tahu-tahu dah bergetar-getar. hehehe. Yang ketiga baru la swimming pool. Boleh la main berenang-berenang walaupun hakikatnye saye pandai gile berenang. (pandai lah sangat)


Sebenarnye pegi sane pun sebab lepaskan gian nak mandi-mandi sambil berendam-rendam je. Senorok kan macam tu. Daripada waktu-waktu petang buang macam tu saje baik kite buat aktiviti sendiri kan. :)



Tengok la riang betol budak-budak nie mandi kan. :D





Ni lagi sorang! tak sabo nak mandi keh? hehehe :P


Korang bole tengok waktu-waktu yang di bolehkan untuk mandi.

Pssssttt Gambar saye mane? Tak aci betol!. Hehehe. Saye tak dibenarkan untuk bergambar time nie. Sob sob sob -,-

LoVe ElyN =)

5 comments:

cik Nemo said...

kesian.hahah!

Cik Elyn said...

huhuhu sadis :(

Tihara said...

salam,
jumpa en3 ni di nuff
exchange..nampak title en3
cam bermandi manda di pulau..sbb nampak sekerat je kan..
excited nak terjah..rupa2 nya
di pusat akuatik..tapi seronok juga ..have fun :)

Cik Elyn said...

hehehe, kne tipu la nie erkkk :)

farihan idris said...

wahh sonoknye...