07 March 2011

Dapat Makan Meatball Kat Ikea ♥

Asaalamualaikum semua. Rase sedih sekali sebab saye tak dapat nak update belog lagi lepas nie. Saye kene pegi berlatih koir kat PKM Batu Kuala Lumpur. So tak dapat la nak update belog esok dan luse. Coz saye ke sane 3 hari. *macam sedap je suara nak join koir kan. hahaha! Hari khamis nanti saye story mory oke :P


Petang semalam saye pegi swimming pool. Nanti saye story jugak pasal nie yea lepas balik nanti. Sekarang saye nak cerita pasal meatball yang saye makan semalam. Memang best gile "wa cakap sama lu" hehehe. *poyo pulak kau yea elyn! 


Sebenarnye memang dah lame tahu ade meatball kat Ikea tuh. Cume tak berani nak masuk je. Orang lain semua dah penah merase makan meatball tuh kite nie je baru la terhegah-hegah nak makan kan? hehehe! Takut makanannye mahal-mahal. Rupenye tidak. Sangat berpatutan. Okeh la. Sedap pulak tu. Makan tu je dah kenyang. Tak payah nak order bende lain. 


Makanan "DIA"

Saye punyer ♥


Jum Makan~

Kesian saye. Disebabkan saye degil coz tanak pakai tudung die tangkapkan gambar saye cenggini je :(

Saye lagi ~ PEACE!

Ramai orang time nie. huhuhu

Licin makanan kiteorang kan. hehe

Pssssttt! Bole la lepas nie nak ke sini lagi. Sedap. hehehe (^_*)






LoVe ElyN =)

5 comments:

nemomimosh said...

semalam pegi ikea keh? tak nampak pong?

cik fza said...

mcm sedapje..
kite lg kuno,,tak penah situ ag..

Anis Nasri said...

padan muka ko. nmpk jari je

Cik Elyn said...

nemo : ha ah... pegi ikea semata-mata nak makan meatball je. huhuhuhu.

cik fza : sedap... meh la try :)

anis : ho le. cari pasal kan. huhuh :P

Mohd said...

10 ketul byk sangat kot. lain kali oder 5 ketul je la