25 March 2011

First Drama Korea Cik Elyn Tengok ♥

Assalamualaikum semua. Selamat hari jumaat. Hari penghujung segala hari. Hehehe. Hari nie saye takde bende nak di update. Tibe-tibe datang meroyan dari semalam tak habis-habis!. Tak tahu nak buat ape dah. Balik-balik mengadu tulis dalam note!. Huhuhu.

Maklum lah, kat rumah sewa mane la ade internet. Yang ade cuma la handphone kesayangan ku  Nokia 1208. Tak berbunyi-bunyi dari semalam. Sunyi sepi jek. Pandang pula handphone Sony Ecricsson Yari. Belek-belek facebook. Bosan. Tengok pulak handphone iPhone 4. Bosan. Wireless 1 pun tak masuk. Huhuhu. So tulis lah something kat note. Sekadar membizi kan diri. Lagi pun bole exercise tangan tekan huruf 1-1 kat hp tuh. Hehehe. 

Ape kejadahnye saye tulis tajuk pasal drama korea tapi cerita pasal handphone kan? Haha!. okeh. Hari nie kan rehat lame. Saya pun tak tahu nak buat ape. Ingat nak layan cerita Korea first-first saye layan mase zaman sekolah dulu. Korang tahu tak cerita ape? Cerita die........................... tuuuutttttttt!




Ni lah cerita yang saye layan tu. 


Korang tahu tak ni cerita ape?

Waktu zaman sekolah dulu. Tak pernah miss tengok cerita nie tau. Kalau tak silap saye cerita nie start malam. So family saye memang dah tahu la saye dan kakak saye akan tercongok depan tivi menantikan cerita ini start.! Oh yea. Tajuk cerita nie Winter Sonata. *pssssst tu pun kalau korang tak tahu la. Cerita nie famous kot. Tak munggkin la korang tak tahu kan?

Saye dan kakak saye suke sangat tengok cerita nie kat tivi dulu. Sampai-sampai hari raya tahun tu. Kiteorang kumpul duit same-same beli cerita nie. Dulu kite orang beli RM80. Sekarang dah murah la kottt!. Dulu kan zaman sekolah. So RM80 tu banyak gile kottt!. Sanggup tu kite orang beli. 

Saye ingat lagi dulu, dah beli je terus pasang malam tu. Saye tengok sampai ke esokan paginye. Tak berhenti-henti. Excited sangat ke hape nie! Huhuhuhu. Saye pun tak tahu la. Saye tengok espisod ke episod sampai lah episod yang ke 20. Episod terakhir sekali. Dah tu tak puas-puas lagi tu. Saye pasang berulang-ulang kali sampai la saye bosan. Huhuhu. Sampai macam tu sekali penangan dari cerita nie kan?

Dah la, taknak cerita lagi. Korang pun tengok la. Best tau :)

LoVe ElyN =)

No comments: