28 March 2011

~Hebat Keh Bermain Dart Part 2 ???~

Salam uols! Apesal internet nie kejap oke kejap tak oke nie. Dari tadi tekan new post tak bole-bole. Huhuhu. Sabo je lah. Saye nak sambung cerita dari entri sebelom nie. Ni nak cerita pasal dart ke makan-makan erk? Macam dah lari tajuk je kan? Haha!

Okeh!. Jom kite start cerita pasal game dart hari tu. Pagi-pagi lagi dah kene bangun. Game start pukul 8.30. Ade 9 daerah berentap! Group boypren dari daerah Petaling. Main-main tup tup dapat top 4! Huh! Hebat la jugak kan? Hehe.


Ahli kumpulan dari daerah Petaling. 


YeahhhH! Itu die bena nya!


Diorang berlatih saye duduk bergambar. Bole? Hehe


Semua orang hebat-hebat.


Muke bosan coz lame sangat menunggu. Bole tak gitu? Haha!



Ni dart boypren! 


Baling jangan tak baling!


Antara penyokong-penyokong~


Ape senyum-senyum? Last game awok kalah! Upsss!

Top 4 pun jadi la kan. Korang bukannye berlatih pun kan. Tahu-tahu je name naik. Gasak la main macam mane pun. JanG hadir dan tak mengaku kalah. Balik dari itu pun dah pukol 8. Perut pun dah lapar. Ape lagi, Jom pegi makan. Tahu kiteorang makan kat mane pulak? jeng jeng jeng! Kiteorang makan atas air... waaaaa seronok gile! First time la kate kan. Name tempat nie kat D'Muara Hj Dorani Sabak Bernam.


Memang ikut diorang ni main dart keje saye makan, makan, dan makan je :)


Time nie 3 kali si boypren ni tambah nasi. Kuat makan yea kamu!!!


Jemput makan semua. Banyak gile lauk!

Balik dari makan masing-masing mate kene letak kayu sebab penat + mengantok sangat-sangat. Singgah petronas dan tido! Bangun-bangun dah pukul 3!. Huh! Terus gerak dan balik.

Dah habis cerita. Terima kasih bace :)

LoVe ElyN =)

No comments: