11 March 2011

Makan Makan Bersama Family Tersayang ♥

Assalamualaikum ulos! Tengah duk belek-belek gambar dalam phone tup-tup ternampak pulak gambar waktu makan dengan family minggu lepas. Macam mane bole Cik Elyn kite bole lupe nak story mery pasal nie. Hohoho~

Okeh, saye nak bercerita sekarang, kamu orang sile mendengar yea. Jumaat lepas buat planing dengan si kakak. Dah lame rasenye tak makan di luar bersama family. Asyik-asyik balik ujung minggu, makan kat rumah je. Sesekali nak gak makan kat luar kan. Si kakak pun ajak la mak ayah keluar pada malam tersebut. *planing mengejut namenye. hari ni plan hari ni gak keluar. hehehe!

Nasib baik lah mak ayah nak bile si kakak mengajak. *family saye susah nak bawak keluar. nak duduk rumah jek. So dapat la makan bersama. Ayahnye asyik ngajak makan kepci jek. Saye pulak cakap taknak lah! Selalu sangat makan kepci. Baik kite makan Pizza Hut. Lagi pun bole try yang terbaru tu kan. Dah, Jum layan gambar pulak :)


Bersiap sebelum keluar.


My happy Family!. Tapi kurang seorang. My brother takde pulak time ni :)


Jemput Makan yeap!


Ni fouvrite ayah saye. Pantang makan Pizza mesti nak order yang ni.

 

Pizza extra. Pizza yang baru sume dah bedal sebelom bergambar :P


Cebisan saja yang tinggal. hehehe :D

Okeh, dah habis dah.
babai~

LoVe ElyN =)

4 comments:

Nasuha Salleh said...

ohh tengah mngidam pizza yg bru tuu
tp ade udg kan?
allergic =( sob2

btw..follow ur blog ;P

saya_arief said...

nak pizza.
;p

Cik Elyn said...

nasuha : ni y sebelom udang tu. tak merase lagi yang baru tuh :P

Cik Elyn said...

arief : jum jum :)