16 March 2011

Rombongan Cik ElyN Bersama Barang Hantaran ♥

Salam Semua. Hari nie sunyi sepi di opis. Unit pentadbiran ade berape kerat je. Yang lain semua ade hal. So saye je lah yang still kat tempat. Pandang kiri kanan kosong. Belakang saye je ade orang. 

Ni nak habaq mai sikit. Pengalaman saye menghantar rombongan pertunangan. Opssss!. Jangan salah paham yea. Yang bertunang tu couzin saye okeh. Saye? Bile pulak? Hehehe. Lambat lagi okeh!. 

Ahad hari tu, lepas pegi kenduri kawen kawan saye Cik Farah nie. Eh puan farah yea. Ehem! Saye pun bergegas pergi ke Cheras. Rumah mak saudara saya. Anak lelaki makngah saye bertunang. Agak kelam kabut jugak la time tuh. Mane tak nye. Berkejaran masa saye dibuatnye. Time tu lah nak pegi kenduri, time tuh la nak pegi hantar rombongan kan. 

Sampai-sampai je masing-masing dah pun angkut barang hantaran untuk di bawa. Saye pula pegang ape? Saye pegang camera je lah. wahahahaha! Hantaran semua 11 dulang dibalas 13 dulang. Mak aiihhhh! Bapok la bayok!.


Okeh, jum layan gambar ni. 






















Sampai-sampai rumah korang tahu tak ape yang kiteorang kejarkan? Hehehe. Ape lagi weh. Kek secret resepi la. Sedap gilak. Habis Licin kiteorang makan. hehehe :D

LoVe ElyN =)

7 comments:

Dea said...

loike purplicious... :P

Dea said...

loike purplicious... :P

Lala Latif said...

perh...sume ungu...nanti leh pakai baju ni g kenduri kawin saya nanti ye...hehehe...
anda di tag di sini...
mari join...
http://lalalatif.blogspot.com/2011/03/cool-wif-sunglass.html
terima kasih...:-)

Cik Elyn said...

dea : lioke too :D

Cik Elyn said...

lala :hehehe.. tema biru la kak.. saye yang pakai pepel. hehehe, haaa??? di jemput keh? hihihi :D

LizardHunter said...

org lain pakai sirih junjung plestit OK je... time bamen pakai sirih plestit, kene komplen... lps ni ingat nak pakai sirih besi plk.. lain dari yg lain.

LizardHunter said...

tu kek cekelat ke ape?