24 March 2011

Sape Suke Poco-Poco? Saye suke :D

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Apesal kejap je rase hari nie erk. Tibe-tibe rase macam nak cerita pasal poco-poco. Korang suke tak menari macam excercise nie? Ingat menari macam nie tak keluarkan peluh keh?

Okeh! Berbalik pada tajuk di atas, sape suke poco-poco? Dulu time kolej ade jugak dengar 1 gruop nie berpoco-poco. Tapi tak tahu pun poco-poco ni menarinye macam mane. Memandangkan time tu saye tak la brape minat sangat pasal poco-poco nie. So takde lah nak ambil tahu.

Poco-poco nie menari ikut step by step. Tapi kalau kite layan sebenarnye seronok jugak kan? First time saye try menari poco-poco nie time kursus yang dianjurkan oleh ofis saye. Time tu rase macam ape tah menari. Habis tunggang langgang step saye. Hehehe *lawak pulak bile ingat balik.

Second time pulak, saye berpoco-poco kat Taman Indah Wetland! Penari tak diundang. Huhuhu. Main masuk je bile tengok orang berpoco-poco. Hari tu saye ade cerita dah kat uols. Kalau korang lupe klik SINI oke!. Time tu pun step tunggang langgang. Main ikut je kaki orang. 

Dan kali terakhir saye berpoco-poco dengan group koir saye. Konon-konon kiteorang berpoco-poco untuk hilangkan stress time menyanyi. Hehehe!. Memang syiok gile la. Kali nie dah pandai siket dah. Tapi ade jugak tunggang langgang step saye tu. Huhuhu. Ape-ape pun saye enjoy bile berpoco-poco nie. 



Korang layan video bawah nie yea. Jangan cari saye okeh! Sebab step saye banyak kali salah. Huhuhu. Sabo je lah~







Di atas antara masa persembahan sebenar koir yang saye join hari tu. Gambar tu saye copy dalam fb orang. huhuhu :D

pssstt lame beno menunggu video nie nak di upload! huhu.

LoVe ElyN =)

4 comments:

Syafiq Rosli said...

memang fail lah bab2 poco2 ni..:)

nn said...

first and last time berpoco-poco masa minggu orientasi tiga tahun lepas. last time tengok orang poco-poco, last week. junior berpoco-poco sambil dengar band main lagu sebab saja nak mengikut cerita hantu kak limah balik rumah LOL

Cik Elyn said...

syafiq : hehehe. same lah ! :P

Cik Elyn said...

nn : hehehe. ok la 2 :)