20 March 2011

Terbaiklah Group Koir Saye :D

Assalamualaikum semua. Selamat pagi ahad. Ehem! Semalam sampailah ke malam tadi baru lah saye dapat berehat sepenuhnye di rumah. Hari pagi sabtu, saye dan group koir saye menjayakan majlis untuk Penyampaian Diploma dan Sijil Kemahiran Malaysia 2011. Petang tu pulak saye dapat panggilan ayah saye masuk wad. Huhuhu. Sadis. Berkejaran saye dibuatnye.

Dalam entri lepas, saye ade cakap nak pegi rehearsal untuk persembahan koir kan. Persembahannye berlangsung pagi sabtu tadi time Convocation Diploma dan Sijil Kemahiran Malaysia 2011. Antara kemahiran-kemahirannya adalah jahitan, masakan, kraftangan, dan lain-lain.

So group saye cume memeriahkan lagi majlis yang sememangnye meriah. Dengan fashion shownye lagi. Memang syiok gile la. Nama pun kelas jahitan kan. Baju-baju yang diorang reka menarik gila 'wa cakap sama lu'. Tapi sayang, takde gambar untuk korang. hehehehe. Sory keh!. Tak menyempat nak tangkap gambar. Sebab saye sangat nebes time tuh. hohoho! *maklum la. time nyanyi tu dah la duduk depan sekali. manenye la tak nebesnye cik oiii!

Tapi serius sangat menarik baju-baju yang diorang reka tu. Tapi yang paling cantek, mesti lah baju-baju pengantin. Fuhhh. Rase macam nak kawen pakai baju-baju tu je. Tapi macam meriah sangat pun ade. Huhuhu. 

Dah-dah, tak payah cerita pasal baju-baju diorang okeh. Kite cerita pasal group koir saye tu. Time dah lepas buat persembahan, ade gak dengar-dengar kata-kata pujian yang positif. So rase lega dalam hati ni. Berbaloi jugak la ape yang kite buat selama latihan kiteorang tu. Dengar-dengar khabar juge mayb bulan depan kiteorang dipanggil lagi untuk ber"koir" di Perak pulak. walawehhh. memang malatop!!! Bole lah saye menyumbangkan suara yang sememangnye sumbang ini. Opsss!

Jum layan gambar yang tak seberapa nie keh!


Ni time rehearsal setting lampu dulu dan mana-mana yang patut 



Ini cik tikot dan kak anis.



Ape kes nie?



Group koir saye



Ha. ini la pentas kite orang. Depan gile kottt!



Pagi yang mendebarkan.



Muke nebes! hahahaha~


Selesai sudah persembahan koir kiteorang. 


Cik tikot. cik ida dan saye.


Kami lagi~

psssttt tak sabar nak tunggu persembahan seterusnye. Best gile! (^_^)

LoVe ElyN =)

2 comments:

sweetsugarlipz said...

suke-suke . hihii ;)

Cik Elyn said...

hehehe. suke jugak :D