11 March 2011

Time Lunch Di Hari Jumaat Yang Membosankan!

Salam semua. Rehat-rehat macam nie tak tahu nak buat ape kan. Nak makan still kenyang lagi. Usha sane usha sini. Mulenye saye pegi web mudah.com. Konon-konon nak cari rumah sewa. Bulan depan dah tak duduk umah sewa yang kat sini lagi. Coz ade masalah-masalah tertentu. So ingat nak pindah la kan. Tapi tak dapat gak rumah yang oke. Memang la banyak rumah sewa. Tapi nak cari yang oke sikit. tu yang payah tu.

Kalau tak dapat jugak alamatnye kene la berulang dari umah mak ke tempat keje. Malas gilak sebab dari rumah nak ke bus stop tu jauh. Kene berjalan baru dapat bas. Kalau keluar pagi ayah saye boleh hantarkan. Tapi kalau balik macam mane pulak? Kalau ade trasport takpe. Ni tak. Kene lah berjalan jauh. huhuhu. Sadis!

Nak taknak kene jugak cari rumah sewa. Lagipun kalau duduk rumah sewa, pegi keje takde lah jauh sangat. Nak dapatkan bas pun senang. Entah la. Cari rumah tak dapat-dapat lagi. Hope dapat la sebelom ujung bulan nie (-,-)


Stress pun stress jugak. Yang penting senyum :)

LoVe ElyN =)

2 comments:

saya_arief said...

senyum gak nie.
:D

Cik Elyn said...

hehehehe. senyum, tak perlu kata apa-apa :)