13 April 2011

Cik ElyN Live At Konsert Mentor !

Assalamualaikum semua. Selamat pagi rabu. Waahhh. Kejap je dah hari rabu kan. Kite sampai tak sedar mase nie berlalu. Tu lah pepatah orang cakap, masa itu emas. Kite mesti menghargai masa yang ada okie.

Pagi nie saye nak cerita kat uols pasal saye pegi tengok mentor malam ahad lepas. Ini sambungan dari Cik ElyN Gile Durian ! Petang tu saye dengan boypren pegi makan durian. Tup tup da sampai rumah couzin boypren call ajak tengok mentor. Ape lagi. Saye pun join la. Saye memang suke tengok konsert. Sape tak suke kan? Haha!


Sebelom start mentor semua memang dah bersedia kat tempat masing masing. Saye tak tahu plak saye duduk kat tempat penyokong Salmah. Patut la banyak orang sabah kat sini. Huhuhu.


Harus bergambar dulu yea bapak bapak ibuk ibuk.


Die nie pulak Muaz. Couzin boypren dan sebelahnye Asma. Tunangannya.


Kami lagi.


First time tengok Era Fazira depan mate. Bapok tinggi si Era nie. Hahaha! Kiteorang semua memang minat Era dengan Salmah. Kebetulan pulak duduk kat tempat penyokong Salmah. Sedap suaranya kan.


Nie pulak Eka. Sape sape penyokong Eka yang datang malam tu dapat t-shirt free. Untung diorang.


Nie pulak Aiman. Makk aihhh. Ensem la hai mamat nie. Dah la tinggi gile. Hehehe. Serius die memang sangat tinggi.


Yang ini pulak ade sorang... em nak sebut sape erk. Perempuan ke lelaki saye pun tak tahu la. Hehe. Die nie setiap kali ade ujibakat mentor die mesti datang. Konsert live pun die datang. Memang minat menyanyi gile gile nie. Saje je faizal kaco die ajak die menyanyi. Betol betol plak tu die datang. Orang orang pun suke la kaco die kan. Hehe. Layan kan aje lah~

Psssttt Agak agak minggu depan dapat tengok Mentor lagi tak? Hehehe. Suke suke suke ! ♥
LoVe ElyN =)

4 comments:

mr_mrs mikko said...

waaa.bestnya dia tgk mentor live.
aku mmg pminat erra fazira, automatically peminat slamah. nasib sra dia lawa.
hihih

cik Nemo said...

adoi, kenapa ade muke beliau. demm!

Cik Elyn said...

mr_mrs mikko : Hehehe. same la. Minat kat era fazira :)

Cik Elyn said...

cik Nemo : hehehe. sabo sabo :)