04 April 2011

Dating dengan Best Frenz !

Assalamualaikum semua. Selamat tengah hari isnin. Kejap je dah hari isnin balik kan?. Rase macam tak puas pulak cuti sabtu dan ahad semalam. Oh yea! Saye nak bercerita kat uols pasal saye keluar dating dengan besh frenz saye ni. Semalam tak menyempat nak bercerita.



Pertemuan tidak dirancang sebenarnya. Kalau ikutkan dah lame tak dating berdua kan? Tup-tup tergerak hati call my bff nie. Tanye die free tak. Bole ajak dating. Kebetulan die pun free so kami pun keluarlah berdua. Siyes lame gile tak date berdua nieyh!


Sampai-sampai nampak pulak acara tumbuk menumbuk. Ramai gile orang yang tengok. Tak tahu la nak panggil nie ape. "amoi keh? WWE keh? WWF keh? main gusti-gusti keh?" Hehehe. Ape-ape pun nama nye. Saye tak minat game ini okeh. Menakutkan.... 


Tengok lah tu, sepak terajang macam orang takde perasaan. Huhuhu. Memang lah kan. Game nie memang untuk orang yang takde perasaan belas kasihan. Kene buang perasaan itu jauh-jauh kalau nak join game nie.


Penat berjalan kiteorang plan tengok wayang pulak. Kiteorang tengok cerita Sucker Punch. Best jugak la cerita nie. Walaupun pada mulanye jalan ceritanye tak berape nak paham, but okeh lah. Layan je. Yang penting dalam cerita nie perempuannye HERO.  


Lepas tu, kiteorang lepak kat luar sunway tu. Tengok pulak Sunway Lagoon. Mula lah tergerak hati nak ke sane. Adeyh! Lame gilak tak masuk situ.


Ni lah my Best Frenz Forever. Name die Fadzilah Bt Ramli. Sahabat saye dunia akhirat. :)

p/s : Terima kasih sebab sudi jadi kawan saye, teman saya, sahabat saye bile saye susah senang untuk tempuh semua masalah dalam hidup ini. Walaupun saye tue 4 bulan dari kamu *tak tue mane oke! lain tahun jek. Kite tak pernah rase kekok. Saye tak pernah berselindung ape-ape dengan kamu. Kamu lah sahabat saye dari kecik sampai lah sekarang. Segala jasa baik kamu, keperihatinan kamu, saye takkan lupekan sampai bile-bile. *apesal nak meleleh air mate nie. Hope walaupun kite berjauhan kamu still ingat pada saye coz kamu lah satu-satunye sahabat yang memahami saye. Thanks 4 everything dear. :')


LoVe ElyN =)

3 comments:

Zaihazra said...

apesal mcm same je ayat2 kite? tiru eh?? haha

Cik Elyn said...

sumpah tak tiru. dah post baru perasan. hehe

Anonymous said...

Mmmm...due due pown santek...