11 April 2011

Hari-Hari Baby Sedunia.

Assalamualaikum semua. Selamat pagi isnin. Macam biase la kan. Hari isnin la hari yang paling malas nak melakukan kerja-kerja harian. Terbelik-belik dari tadi. Tak tahu nak buat mane satu. Hehe. Update belog dulu lah!. Dah 3 hari daku meninggalkan belog nie. Kesian dah tengok. Entri sebelom nie dah la muke toye. Nak tergelak pulak tengok. Haha!

Minggu lepas dan minggu minggu sebelom nie saye dok asyik tengok baby je. Geram pulak jadi nye. Dalam entri Dapat Jumpe Baby ! ♥. Abang opis saye dapat baby baru. Kiteorang gelarkan die Hafiz Junior. Chumil gile.

Hari jumaat lepas pulak, saye dengan kakak opis saye pegi tengok baby. Yang nie pun same. Geram gilak. Dengan pipinye yang moktok tu. Berat masa dilahirkan 4kg. Besar gile kan. Da macam baby 2 bulan da kot.


Nie la Babynye. Baby boy. Name tidak ketahui lagi mase tu. 


Cik tikot blajo blajo. Nanti ekau nak kawen da. lalalala~

Hari sabtu plak saye dapat berita sepupu saye selamat melahirkan baby kembar. Baby gurl. Ha. Sekali beranak dapat 2 baby. Syiok giler kan. 


Yang ini si kakak. Waaahhh. Lahir lahir je dah kene panggil kakak. Hehehe. Name die Nur Aliya Maisara.


Yang ini pulak si adik. Name die Nur Aliya Mastura.


Aloloh, Kecik gile si adik nie. Berat die mase dilahirkan 1.88kg. Ringankan? Nak pegang pun takut takut. Kecik sangat.

Psssstt macam dah kene je kan. Kakak dan abang opis saye dapat baby boy. Sepupu saye pulak dapat baby gurl. Dah masing masing sepasang. 2 baby boy 2 baby gurl.


LoVe ElyN =)

9 comments:

Pembawa_Wacana said...

Jodoh untuk masa depan budak tu kot...he he he

Anis Nasri said...

tny sepupu ko ape petua nk dpt kembar?
cita2 aku nk anak kembar.
ahahahaha

Anonymous said...

oit... salah ejaan name bby la...
sulung nur alya maisarah.
2nd bby twin nur alya masturah
hihihhihi.....
:)

Nour Akmal said...

elin...aku tak tgk lagi...emmm...
bile la dpt tgk ni..tak sbr nak tgk anak buah ko yg kembar tu ye makcik...huhuhu...=)

Cik Elyn said...

Pembawa_Wacana : hehehe. pandai2 je nak menjodohkan mereka itu. :)

Cik Elyn said...

Anis Nasri : die pun tak tahu la. nak kate keturunan pun tak.

Cik Elyn said...

Anonymous a.k.a my sis : ho le. same je bunyiknye :P

Cik Elyn said...

Nour Akmal : mai la umah aku sab2 nie. bole kite lepak umah makngah. jum jum!

miss shark said...

olololoo.. comelnya. yang baju pink tu pun comel jugak ^^