07 April 2011

Keserasian Antara Sulung dan Bungsu ♥

Assalamualaikum uols! Selamat petang. Semalam saye tak sempat nak update belog. Bizi gile rase. Nak berblogwalking pun tak. Hmmm. Nie pun curi siket mase nak update belog. Kalau dibiarkan habis bersawang sawang belog saye ni nanti. Haha!

Sedap betol makan nasi ayam tadi. Habis licin saye makan. Hilang sume rase nak diet. Hehe. Okeh, berbalik pada tajuk. Sulung dan bungsu? Serasi keh? Saye di tag oleh kawan saye kat facebook tadi. Motip? Sebabnye saye dan boypren ade kene mengene dengan gambar yang kat bawah ni.


Saye anak bungsu. Confirm la kan korang akan cakap saye nie anak manje. Memang pong. Hehe. Saye sangat manje dengan family saye. Sampai-sampai dengan kawan-kawan pun termanje. Dengan boypren ape tah lagi kan. eh! Hahaha!.

Yang si boypren pulak anak sulung. Memang kene lah kan. Sulung dan bungsu. Same seperti entri yang kite tengah cakapkan nie. Anak sulung nie lain sikit kan. Die tak manje.  *takde perasaan pun ade. Hehehe. Kadang kadang kite buat manje pun tak dilayan nye. Grrrrr! Nasib la kau elyn! Saye nie perangai macam budak budak. Tak matang orang cakap. Tapi nak buat macam mane. Saye cube menjadi matang. Bagi saye mase okeh!.

Boypren banyak mengajar saye erti kehidupan. Die pemberi semangat untuk saye menjadi lebih baik dari sebelumnya. Die juge banyak membuka mata saye untuk maju ke hadapan. Walaupun saye selalu marah marah, merajuk merajuk, die tetap sabar dengan perangai saye. Huhuhu. Maceh yea! <3

LoVe ElyN =)

13 comments:

Anis Nasri said...

pakwe sy ank no.2 tp lelaki tunggal..
same x dgn sulung?
ahahahahahaha

Nour Akmal said...

aku pun manja gak..ade perasaan je..huhuhu...=)

eby sazlee... said...

nasib saya berade di tgh2..haha..

akustatick said...

Kalau anak bongsu dengan anak bongsu macam mana plak? ^_^

fyna said...

klu anak no 2,sesuai ngn sape lak?
hehehe...





jom singgah n follow belog fyna.
http://inibelogfyna.blogspot.com/

tqahmisdar said...

samelah kite.. tapi sy anak sulung.. =)
org kata jodoh macam ni, panjang.. amin.. =)

Cik Elyn said...

anis : same la tu. sulung lelaki. hihihi :D

Cik Elyn said...

akmal : mmg la ade. kalau takde aku sumpah ko jadi kucing. kikiki :P

Cik Elyn said...

eby sazlee... : kalau tengah2 tu macam mane pulak? heeeee :D

Cik Elyn said...

akustatick : habis ler. masing2 keras kepala la kott :)

Cik Elyn said...

fyna : kalau yang ke-2 kene y ke-2 gak kot.. hehehe (pandai2 je kan)

Cik Elyn said...

tqahmisdar : same erkkk. hehe amin :)

BLOGGERSHARKIRA said...

love ur entri ;)