15 April 2011

Rindu Kamu, Sayang Kamu ♥

Assalamualaikum semua. Selamat hari jumaat. Okeh, Amik mood dulu nak update belog. Ingat malas nak tulis panjang panjang. Straight to the point je okay. Hari nie saye dapat jumpe kakak opis kesayangan saye. Windu gile dengan die. Rosmawar Bt Sampai.



Agak agak korang yang mane satu erk. ramainyeeee. Hehehe. Ha. Itu la die. Mane? Itu itu. Nampak tak yang mane. Hehehe. Yang kiteorang tunjuk tu la. Yang Pregnant tu.



Dulu die kakak opis tempat keje saye. Sekarang saye yang duduk kat tempat die. N name die still ade lagi kat tempat duduk saye. Hehehe. Saje malas nak tanggal. Ambil berkat. Tengok la perutnye. Cumil je kan. Minggu depan da 7 bulan da. Tak nampak macam 7 bulan pun.



Kesian kat mak buyung layan kiteorang yang gile camera nie. Sampai letih die. Huhuhu.


Abaikan mereka yang posing di belakang itu. Haha ! Jaat !


Sila tengok yang dibelakang itu. Abaikan pula di hadapan. Heheeee. :)

Okeh ! Akhir kata, terime kasih kerana sudi singgah opis lama kamu nie. Dapat juge Beramas mesra beramai-ramai. Semoga kamu sihat sentiasa dan senang bile melahirkan anak yang sulung itu nanti. (^_^)

LoVe ElyN =)

3 comments:

xazryx said...

yang belakang tu pon nk market gak .HAHA . :D

erleena said...

name same ek ? sep sket! haha
flow dah :) tengs yepp

Far8 budak baik said...

semua posing nk mcm artis je hahaha =p