22 April 2011

Sedih Tapi Gembira!

Asaalamualaikum. Selamat pagi jumaat. Semoga hari nie lebih baik dari semalam. Semalam kami satu opis dapat berita yang Cik Tikot da dapat tukar Jabatan. Memang dulu die pernah mintak pertukaran. Cume tunggu masa je kan. Tapi saye tak sangka pulak secepat nie. Sedih gilak.

Mana-mana yang tidak mengetahuinya lagi, Cik Tikot adalah kakak opis saya dan juge budak bilik saye di rumah sewa. So cume kamu bayangkan macam mane perasaan ku ini. Sangat-sangat sedih. Sedih tapi gembira die bahagia. Biarkan la Cik Tikot pindah. Lagi pun die kan nak kawen. Mesti la nak dekat dengan future husband dia kan? kan?

Esok pulak besday die. Die ade buat besday party buih kat rumah kakak die. Saye nak pegi. Tapi segan la. Saye cume kenal Cik Tikot N future husband die je. Mesti ramai kawan kawan die yang lain datang. i sengan youuuu! Okeh, ketepi kan segan itu. Saye harus pegi. Bukan harus lagi dah. WAJIB PERGI.

Kalau da pergi besday party buih itu mesti kene bawa hadiah. Ehem! Hmmm. Ape yang nak saye beli untuk Cik Tikot nie? Fikir sekejap. Petang nie nak pegi jalan-jalan dengan boypren lah cari hadiah.  


Bagi gambar nie je bole tak? Print pastu bagi. Bole? Hehehe. Jangan cari pasal okeh!


Bile Cik Tikot dan Cik Elyn takde keje canggini la kiteorang di rumah. Kikiki

p/s : Cik Tikot dapat tukar keje kat Jabatan Peguam Negara. Habis la ekau. Kawan dengan peguam la nanti. Rambut putih putih. :P   

LoVe ElyN =)

7 comments:

Nour Akmal said...

wehhh...bagi la lesung batu..berat..mesti dia ingt mahal..huhuhu..=p

****aku dh kurus ke???****
huhuhuhu

AesyaZealous said...

cik elyn bila kawen? hihi

atikahnahrowi said...

isk3.u ni.sdey.tapi bwk la adiah bwsa skolah eh.contohnye mesin basuh ke.pti ais ke.wahahahaha.tak pat da nak men2 mekup2,men2 fesyen tudung.isk3.jom nangeh!

Cik Elyn said...

Nour Akmal : nanti besday ko aku bg lesung batu. oke? hihihi.

Cik Elyn said...

AesyaZealous : comming soon. haha!

Cik Elyn said...

atikahnahrowi : hamboi kamuuuu. gediks sungguh. yea la mokcik. sape nak ajar den pakai tudung ala2 hanna tajima tu lagi. huhuhu. cedihhhhhhhh! ;-(

kAmi dAn mEreKa said...

bagi gula2 sebalang. tiap kali makan mesti dia teringat punya, hehe :)