29 April 2011

Sweet Memory Cik Tikot Dapat Hadiah Banyakkk!

Assalamualaikum semua. Selamat pagi jumaat. Semoga hari nie dapat keberkatan di hari yang mulia ini kehendakNya. Hari nie Cik Tikot last day keje kat sini. Next week die dah start keje kat Jabatan Peguam Negara (JPN). 

Malam tadi saye tolong Cik Tikot kemas-kemas barang. Banyak gilak barang die. Kalau dulu barang die sampai 3x round. Semalam pakai 2 kereta jek. Tu pun da mampat macam milo 3 in 1 tu. Huhuhu. Saye ikut die tido umah sewa baru die kat Putrajaya. Budak rumah tu pun member die time belajar dulu. Best jugak umah kuarters. Besar pun besar.

Dah la, malas nak cerita panjang. Nanti sedihhhh. Lepas nie dah la balik umah mak kene berdepan pulak dengan si becok. (my sister). Adoiii! Pening kepala den. Tolong carikan den umah sewa lain pelis ;'(







Banyak die dapat hadiah. Mahal-mahal plak tu. Untuk kamu Cik Tikot. Tapi yang paling ekau akan ingat hadiah kat bawah nie ler. Huhuhu.


Okeh, Peluk dulu oke. Nanti ekau tahu la ape hadiah tu.


Haa. Itu la hadiahnye. Tayah korek bawah-bawah. Itu la die. Kui Kui Kui. Eh! Nak tahu ape hadiahnye? Hadiahnye..... 

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Tadaaaaaaaaa!


Sebiji batu bata. keh keh keh. Sory yea. Kiteorang kene kan ekau. Den tak sampai hati sebenarnye. But just have fun. Tak marah kan? Kan? hehehe

LoVe ElyN =)

1 comment:

Anonymous said...

belajar banyak