30 May 2011

Akhir Sudah Konsert Mentor.

Assalamualaikum semua. Semua orang dah story-story dalam belog malam tadi, saye baru nak update pagi nie kan. Maklum lah. Kat rumah takde internet. So kat opis je lah saye boleh update belog. Huhuhu. Kesian kan.

Okeh. Berbalik semua tajuk di atas. Semua orang memang dah menjangkakan Salma akan dinobatkan sebagai juara. Die mempunyai lontaran suara yang tinggi. *tapi kadang-kadang dengar macam menjerit pun ade kan. 

Tu lah, rezeki die dapat pulang hadiah wang tunai dan sebuah kereta. Shiha pun tak kurang hebatnye. Suara die merdu. Dan die cantek kan. Suke tengok muke Shiha. Cantek sangat. Iqa pun begitu juga. Suara die lebih sesuai kalau bawa lagu rock. 


Ceeettt! Semalam sempat bersaing dengan boypren. Die sokong Shiha, saye sokong Salma. Yang menang dapat habuan. Yesh! Dengan sabar saye menunggu yea ;)

LoVe ElyN =)

1 comment:

CintaZulaikha said...

boley plak betaruh bagai..aishh...hehehhe