03 May 2011

Cenggini Lah Koje Den!

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Sila kembalikan mood saye untuk update belog! Dah 3 hari saye tak update belog. Pagi-pagi lagi dah bikin saye 10sion. Tak pasal-pasal kene dok tercongok di stor sebab saluran air tersumbat!.


Adoiiii! Saye paling tak suke kalau menunggu. Kalo sekejap tu takpe la. Ni dari pagi sampai ke lunch tadi baru setle. Grrrrr! Penat die dah macam keje seminggu tanpa berhenti. Cenggini la kalo di gelar GADIS ASET kat opis saye nie. Mentang-mentang saye jage Aset. Huh!





Cable tak bawak kene la upload kat facebook dulu. Huhuhu.


LoVe ElyN =)

1 comment:

aiman x kesah said...

teruskan usHa..tu la..barAng x Ori yee