19 May 2011

Kongsi Tak Best =,='


Assalamualaikum semua.

Selamat pagi. Hari ni badan rase letih-letih je.
Kurang tido kah? Saye pun tak tahu lah.
Semalam saye tengok cerita kongsi.
First time tengok wayang rase macam nak cepat habis.
Mayb dengan keadaan yang sejuk dan badan tak selesa kot.
Bukan sebab cerita nie teruk ke hape.
Tapi mayb mood yang tak berape nak oke kot.
Hehehe.
*Gasak lah kau elyn!
*Kau yang tak selesa cakap cerita ini yang tak best.
Terpulang lah pada penonton yang sudah tengok cerita ini.
Kalau saye, saye cume bagi 5/10 jek.
Sekian.


Hahahaha! teruk gile rase  kamu nie elyn! :P
LoVe ElyN =)

10 comments:

cik Nemo said...

Ramai dh ckp tak best.

Fatin Baharum said...

la, nape ea ramai kate cite kongsi tak best ? ad my friend cakap, yang i agree la, penonton xboleh expect kongsi ni filem ganas sbb if anggap camtu, mmg failed lah cite ni. if anggap ni cite klakar, yes, thumbs up.

ye kot ??

latest entry : cheese tart ♥

Farhan Erza said...

memang tak best pun cerita kongsi ini.macam haram je jalan cerita. aksi boleh tahan lar.

Anonymous said...

Betul tu. Sy setuju. Jalan cerita kurang menarik.

kotak bulat said...

bila semua org kate xbest,.. rasa mls plak nk tgk cite ni.. huhu


Recent post :NYARIS JADI MANGSA AYAT 'POWER' BANGLA

PERKHAWINAN TERMAHAL DUNIA

Cik Elyn said...

cik Nemo : tahu takpe. tapi ade jugak yang ckp best. 2 y pelik 2.

Cik Elyn said...

Fatin Baharum : hehehe. terpulang pada pandangan masing2. ade yg ckp best dan ade y ckp tak best :)

Cik Elyn said...

Farhan Erza : yeshhhh i agree :D

Cik Elyn said...

Anonymous : mayb ending nye tak menarik.

Cik Elyn said...

kotak bulat : terpulang pada individu sndri yang memberi pandangan. kalau rase nak tgk pegi saja. :)