23 May 2011

Lepaking At MPH :D

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Hari nie pagi-pagi lagi hujan sudah membasahi bumi. Sejuk je rase. Hehe.  Baru rase bersemangat sungguh nak update belog. Asal sabtu n ahad je mesti tak update belog. So, hari isnin lah waktu nak membalas dendam kan. Haha!.


Okeh, berbalik pada tajuk. Sabtu lepas memang dah planning dengan girlfriend nak dating. Die ade hal nak cari barang kawen. So saye pun fikir nak cari jugak barang kawen kawan saye minggu nie. So kiteorang pun lepak di..... tak jauh mane pun. Piramid jugak lah tempat kiteorang date. Sebabnye dekat dengan rumah. Hehehe.


Dah cari-cari tak jumpe. Ade yang berkenan tapi tak kene dengan harganye. So cancel beli. Nanti lah saye suruh kakak saye je yang belikan nanti. So planning kedua adalah di MPH. Mencari buku untuk adik die nak PMR tahun nie. Penat menunggu cari buku itu, ini so kiteorang pun bergambar lah. Seronok jugak lepak kat MPH lame-lame. Duduk dah macam rumah sendiri je. Hohoho!.




Tak sedar sampai lewat petang baru keluar dari sini. Hehehe :')



LoVe ElyN =)

6 comments:

Mr.Thinker@Ali said...

Wah syoknya lepak kt gudang ilmu. Thinker slalu lepak kt gudang komik jaa. Hehehe. ^^

CintaZulaikha said...

mmg best melepak kat mph..dan lagi best klu melepak kat kinokuniya..huhu

Cik Elyn said...

Mr.Thinker@Ali : hehehe. :D

Cik Elyn said...

CintaZulaikha : yupp. dah lame tak lepak2 sini :D

cik aisha said...

kalau singgah MPH memang rasa mcm xnak blk je...heheh

Cik Elyn said...

cik aisha : kalo singgah kte MPH rase macam nak borong je sume novel2 kat sane. hik!