31 May 2011

Majlis Perpisahan Skuter Pink. Kakak Opis Cik ElyN.

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Hari ni kat opis saye ade majlis perpisahan untuk kakak opis saye. a.k.a Skuter Pink kite nie. Lagi bertambah sedih sebab die kene berucap. Tak dapat nak menahan kesedihan. Tengok mata semua dah berkaca. Huhuhu.

Kak Skuter Pink kite nie dah 9 tahun berkhidmat kat KEMAS Negeri Selangor ini. Segala macam ragam die dah lalui kat sini. Sayang kan nak tinggalkan tempat yang dah lame kite berkhidmat. 

Tapi takpe... Die dapat tempat keje baru pun kat KEMAS jugak. KEMAS HQ. Kat putrajaya. So tak jauh mane pun kan. Kite still akan berhubung jugak nanti. Lagipun saye kan nak pergi bercuti dengan die di......... ehem! Naik flight tu... Hehehe. Takpe-takpe. Kamu sponsor saye kan nanti. Saye ok jek. Sayang kamu. mwuuahh. *eh! tetibe. Haha!

Layan je lah gambar yang telah diambil oleh cameraman yang tak berape nak tauliah sangat nie. Hehehe.




Gambar di bawah ini, Kak Skuter Pink dapat hadiah dari unit-unit. Syiok wooo. Pindah je dapat hadiah. hehehe





Lepas dah bagi hadiah semua kite pun makan... *makan free la hari nie. :P



Saat yang di nantikan. Kalau dulu Cik Tikot kene buka hadiah kat sini. N sekarang giliran Skuter Pink pulak. Yeay!.






Huhuhu. Bersepah habis jadinye. Nie plan kak Siti la nie letak banyak sampah dalam kotak. Hehehe..


LoVe ElyN =)

1 comment:

Liyana Zahim said...

Sedaknye mkn2 itu.. Herhehr..