16 May 2011

Santapan Ku Pada Tengah Hari Tadi Di Taja Oleh Katering Opis. Opsss!

Assalamualaikum semua, Selamat malam. Hari nie saye tak sempat nak update kat opis tadi. Sebabkan terlalu bizi dengan kerja. (ecececeh) So saye tak dapat la nak bukak belog kesayangan cik elyn a.k.a owner belog ini!.

Hari ini dari pagi sampailah ke petang saye di datangi pelbagai juadah makanan. *habis diet haku!. Dengan sarapan pagi, tengah hari, dan makan petang. Semuanye ditaja oleh pihak opis. Hehe.  Makan pagi biase lah mihun dan sejenis kuih. Itu menu biasa. Yang saye teruja nak bercerita nie pasal menu lunch hour saye. Sangat sangat sangat mengiurkan!.

Korang nak tahu ape saye makan tengah hari tadi?????

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

Tadaaaaaaaaaaaa!


Tu dia!!! Ikan siakap masak sweet sour.


Sayur campur. psssttt! saye makan kuahnye aje. Saye tak makan sayur. -,-'


Dan yang ini favourite saye. Ayam masak kicap. Walawehhhh!

Disertakan sekali pencuci mulut dan air oren sunquick.
Maka lengkaplah juadah makan tengah hari saye.
Hehehe.
Suke suke suke !!!

LoVe ElyN =)

No comments: