20 May 2011

Sape Ade Twitter? Sile Bantu Cik ElyN

Assalamualaikum semua. Tengah-tengah hari macam nie tak tahu nak buat ape. Lagi-lagi hari jumaat kan. Bosannyer lah hai. Nak keluar tak tahu nak ke mana. So duduk je lah kat opis nie sambil layan facebook, blog, hot fm, youtube, twitter.

Sebenarnye saye baru lagi nak ber'tweet-tweet nie. Tak reti macam mane nak berkomunikasi dalam twitter. Ade sape-sape yang expert tak? Boleh ajar saye. Hehehe.


Tengok lah. Kawan pun berape kerat jek. Huhuhu. Post pun baru 3 kali. Kesian kan? Tengok artis-artis semua dah beralih kepada tweet. Macam dah kurang berfacebook je kan. Dulu pemes dengan friendster. Lepas tu kat myspace. Lepas tu lagi ke facebook pulak. Bile ramai dah beralih pada facebook mula la semua ke twitter. Lepas nie ke mane pulak erk.. Hehehe. Entoh lerrr ^_^

Sesiape nak men'folo' sila klik SINI
*Perasan!

LoVe ElyN =)

8 comments:

Nour Akmal said...

aku lg kuno..
twitter pn tak ada..

Cik Elyn said...

ala, bole buat kan. ce wat ce wat :P

cik aisha said...

buat dulu pastu tak bukak2 dah.haha xdapek nak nolong.

tqahmisdar said...

nnti saya follow.. =)

cik Nemo said...

Folo kite juge @nemomimosh

Cik Elyn said...

cik aisha : hehehe. ce wat lagi ce wat. hihihi

Cik Elyn said...

tqahmisdar : follow okies :D

Cik Elyn said...

cik Nemo : ecececeh :D