09 May 2011

Selamat Hari Ibu Sedunia.

Asalamualaikum semua. Masuk-masuk keje je terus nak update belog. Huhuhu. Semalam tak sempat nak update pasal Mother's Day. So hari nie saye nak update jugak! Tak kire tak kire. Hahaha!


Semalam, di sebabkan saye dan family masing-masing ade hal, so malam tadi baru kite orang makan-makan N sambut dengan hati yang gembira. Even, saye ade tersalah cakap semalam menyesal sampai tak sudah. Huhuhu. Sadis!


Okeh, semalam sepupu saye tunang, so banyak makanan kite orang tapau. Huhuhu. Makan yang itu je lah. Ayah pun cakap jangan beli pape. Takpe-takpe. Jumaat nie saye balik umah mak. Nanti kite mam kepci yea mak!



Kek untuk Mak semperna Mother's Day. 


Yang ini pulak hadiah pemberian kakak saye. Huhuhu. Saye tak bagi hadiah. Sebab tak gaji lagi. 


Nie lah hadiahnye. Takpe-takpe. Jumaatnye saye tapau kepci untuk mak :)

P/s : Selamat hari mak, semoga mak panjang umur, dimurahkan rezeki, diberi kesihatan yang baik. Hope mak happy-happy selalu yea! Elin selalu mendoakan mak. (ala, malu la nak cakap lelebih. simpan dalam hati jek) Kui kui kui. Kepada ibu-ibu, mak-mak, mama-mama, umi-umi or kepada sesiapa yang sudah lama or baru menjadi ibu, saye ucapkan selamat hari ibu sedunia. :)



LoVe ElyN =)

1 comment: