10 May 2011

Semua Bercerita Pasal Cuaca Panas Sekarang Ini...

Salam Uols.







Hehehe. Nak tergelak pulak rasenye. 
Tengok la komen-komen kat atas nie semua membahaskan tajuk yang same. 
Sebab ape? Sebab PANAS. Huhuhu. 
Memang cuaca panas sekarang nie. 
Dari sabtu lepas kot. 
Suhu pun dah mencecah 36.2 darjah celcius. 
Patut lah panas. 
Hope minggu depan berakhirlah musim panas nie. 
Jangan sampai kemarau sudah.

LoVe ElyN =)

10 comments:

CintaZulaikha said...

mmg panas..harap2 hujan esok ari..

~~kimz~~ said...

Suhu panas yang melanda Semenanjung Malaysia hanya bersifat sementara dan dijangka berakhir dalam masa seminggu lagi, kata Pengarah Pusat Ramalan Cuaca Jabatan Meteorologi Malaysia, Saw Bun Liong.

-bernama-

cik anum said...

hahahahaa, btul2. kat tmpt sy ni pon panas... ble tgah hari mmg berbahang la rase.. huhu

aisya said...

even duduk dalam aircond pun still boleh rase lg bahang panas tu.. huhu

cik aisha said...

mmg ramai bahaskn pasal pns ni..dan mmg 'panas' pun isu panas...

Cik Elyn said...

Cinta Zulaikha : tak ujan jugak. huhu. dengar2 minggu depan berakhirlah musim panas nie.

Cik Elyn said...

cik anum : huhuhu. same lah. dah tak tahan da rase. :)

Cik Elyn said...

~~kimz~~ : betol 2 :)

Cik Elyn said...

aisya : tahu takpe. sabo je lah :)

Cik Elyn said...

cik aisha : wahahaha. panassss!!!