14 June 2011

Cik Elyn Pergi Kenduri Kawen. Kali Ni Lain Siket Sebab Ade Air Pancur!. *Eh Ye ke?

Salam semua. Selamat tengah hari. Pepagi lagi dah bukak tonton sebab nak tengok Nora Elena part yang semalam punye. Hehehe. Semalam tak dapat tengok sangat. Sebab time tu la nak tengok Cinta Melody. Time tu jugak la nak tengok Nora Elena. Iklan je terus tukar siaran.

Okeh, berbalik pada tajuk. Sabtu lepas saye ikut family saye pegi kenduri kawen di Spanish Villa Resorts Home Senawang, Negeri Sembilan. Woww! Best kenduri kawen kat sini. Jom tengok ape yang menarik!.


Kenyangkan perot dulu baru kite bergambar!



Tak banyak kenduri kawen ade buat show cenggini kan. Best dengar. Lagi-lagi port kiteorang makan berhadapan dengan mereka nie. So layan~



Bersebelahan tempat kiteorang makan pula ade swimming pool! Nasib baik takde orang mandi kalau tak dah ku terjun. Opsss!



My Family. Yeay!



Ehem! Ade seseorang yang sesat yea di situ. 



Di perkahwinan itu juga ada menyediakan cendol. Yang ni pun berdekatan dengan port kiteorang. Memang tamak lah kan. Hehehe.



Haaa. Ape tu wehhh!. Di berhadapan pelamin ade air pancur. Memang sangat cantek pemandangannya kan.



Okeh, Zoom dekat siket!



See... Cantek kan. Simple but Nice. So sweeeeettt!



Oraittt! Dah kenyang jom balik. Dah panas dah nie.

Psssttt! agak-agak ade tak orang nak sponser saye wat majlis macam nie nanti? *opsss! tutup mulut!

LoVe ElyN =)

3 comments:

syaimz said...

coolnya tempat kenduri kawen tu (:

CintaZulaikha said...

walawehhhh...menariknya...

nadia ar-rumaisha said...

memang unik and sangat cantek......