15 June 2011

Dapat Jumpe Dalam Kereta Pun Jadi Lah. Lepas Geram! :D

Assalamualaikum semua. Bosan time rehat macam nie mula la hati rindu merindukan. Ape kene lah dengan Cik Elyn. Tau lah tak puas jumpe dengan si kecil nie sampai terindu-rindu macam nie. Huhuhu. 

Ahad lepas ingat nak menghabiskan mase dengan 2 budak kecik ini. Call-call makngah, die cakap die pegi kenduri kawen kat area Pantai Dalam. Kebetulan time telifon tu memang saye dan family pegi kenduri kat Pantai Dalam. So lepas makan-makan kiteorang pun tunggu la diorang. 

Dalam hati cakap nak jugak ayah nie sanggup menunggu layan kiteorang nak tengok baby. Hehehe. Tah-tah die pun dah mule suke kottt! Hihihi. Tunggu punye tunggu akhirnya dapat juga jumpe. Yeay!


Hye! Nama saye Maisarah. 


Nama Saye pula Mastura!

Tapi sayang sekali. Dapat jumpe diorang time diorang tengah tido. Tak dapat nak main lebih-lebih. Takpe. Tunggu next week yea. Kalau dapat jumpe kome Tashu cubit-cubit pipi kome. Hehehe!

LoVe ElyN =)

2 comments:

Nour Akmal said...

dah besau twin baby ni ye..=p

Cik Elyn said...

iye mal...........
ko bile ag nak p tgk?
aku da mula rindu merindu nie tau.
grrrrrrr!
hehehe :D