28 June 2011

Entri Bergambar : Tenangkan Fikiran, Lapangkan Dada Mengadap Pantai. Senang hati~

Assalamualaikum semua. Selamat petang. Dari pagi sampai ke tengah hari ni kat opis ade meeting. So macam-macam ragam orang yang datang. Ade yang okay. Ade jugak yang suke buat muke. Menyampah pulak tengok. 

Laaa ni baru teringat nak bercerita yang sudah hampir basi ini. Time ni saye dan boypren pergi kenduri kawen kawan opis die. Isterinya pula ex budak rumah saye dulu. Hohoho!. Kenduri berlangsung di Sabak Bernam. Kiteorang convoi 7 biji kereta. Perjalanan kiteorang berjalan lancar dan selamat. 

Lepas dari kenduri kawen, si boypren pun ajak lepak kat pantai. Pantai ape lagi yang laluan sini kan kalau bukan Pantai Remis! Saye pun OKAY jek. Hihihihi. Memang tenang di sini melihat laut.....


Hirup udara yang nyaman....


 Curik kulit kerang tu nak bawak balik. Hehehe!


 Muke bangga dapat curik kulit kerang! #banggekeh?


Orang tengah cakap die amik gambar. Cenggitu la rupenye. Adeyh! -.-'



Lihat Pemandangan yang cantek di tepi pantai.


hye! Itu Saya bile sudah di zoom dekat. Hohoho!


Die driver saye ke mana pun saye mau pegi. #boletakcakapmacamtu?



I N You, You N Me !



Kantoi kamu tak cuci kereta sebelom pegi Ouh!. Alasan Ujan. Huhuhu.



Otw nak balik kite makan kerang dulu. Tadi dapat kulit kerang aje. Mane bole. Hehehe. *cakap macam makan kerang jek. Maap saye tak suke kerang!



Okey! Kamu makan sorang. Saye tolong kopekkan aje. (^_^)

LoVe ElyN =)

6 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

alamak..baju kita samo la...hihi~ first lady dihatiku =)

Cik Elyn said...

iye kehhhh? hehehe. baju 2 thn lepas..

SweetLikeWhat said...

Sweet sangat kamu berdua.. :D

Nour Akmal said...

baju ko sme dhn maera ke?huhu..
leh lah pkai sedondon nnt..huhuhu

Cik Elyn said...

SweetLikeWhat : sweet keh? hehehe..

Cik Elyn said...

Nour Akmal : wahahahaha. first lady kan.... :P