20 June 2011

Kene Psycho Habis 1 Opis Meleleh Air Mata. Huhu!

Assalamualaikum semua. Selamat Petang. Orang semua dah nak balik saye baru nak update belog. Memang kesian kan. Dari pagi sampai lah ke petang menunggu gambar tak di upload-upload, so saye amik keputusan copy gambar yang sedia ada saja okay!.

Ape yang terjadi pada hari jumaat lepas adalah sambutan majlis perpisahan kakak opis saye. Ni kali ke-3 dah nie. Mereka-mereka itu pergi meninggalkan kiteorang di KEMAS Negeri Selangor ini. Ish ish. sob sob.

Yang pertama saye kene tinggal dengan CIK TIKOT akhir bulan 4 hari tu. Keduanya pula dengan SKUTER PINK akhir bulan 5. N sekarang pulak dengan Kak Nurrafliana a.k.a Nora fliana *pengsan. Sejak cerita Nora Elena jadi hangat. Semua nak jadi Nora Elena. Termasuklah haku. Opppsss!


Perjumpaan pagi tu berjalan dengan lancar sampai la turn Kak Nur bagi ucapan. 
Sikit sikit die mula memperingatkan kembali kenangan semua orang. Sorang demi sorang~~~


Jangan cakap perempuan je yang meleleh air mata okay!. Tengok tu Bos bos kite orang. Sedih jugak tau. 


Lelaki pun ade menangis okey! Sila percaya. ehehe!

Lepas yang diraikan memberi ucapan, Pengarah pula membarikan ucapan. Then, baru majlis penyampaian hadiah! Suke suke suke!!


Hadiah dari unit Pentadbiran!


Hadiah dari unit Kewangan!


Hadiah dari unit Operasi.

Lepas nie jangan psycho-psycho orang tau. Tak baek buat orang tua menangis. Hehehehe. *Alasan


LoVe ElyN =)

No comments: