16 June 2011

KL Gangster Memang The Best! Lagi-Lagi Ade Abg Aaron Aziz. Opssss!



Dah tengok trailer? Best bukan? Ke haku je yang lambat tengok cerita nie? Haha. Biase lah. Kalau nak tengok cerita baru kene tunggu sampai hari rabu baru boleh tengok. Saye dah tengok da semalam. Bukan takat best je. Betol-betol ho liaw lah.

Kalau tidak takkan lah sampai Box Office. Baru beberape hari dah berjuta-juta. Nak tengok pun kene book awal-awal. Kalau beli time tu jangan harap la nak dapat. Mesti full punye. Kalau ade pun duduk lah kat seat A tu. Rase macam nak terkeluar dah biji mata. Hehehehe.



Cerita nie best sebab abang Aaron Aziz sangat cool. Gile handsome. Oppssss!
*eh gitu. hahaha~


LoVe ElyN =)

5 comments:

CintaZulaikha said...

maseh lagi tak tgk..sumer org kata best...npk sgt kena tgk nih.....

Nour Akmal said...

ala..aku msih blm dpt tgk lg lh weii..
teringin gak sbb rmai ckp best tu..

Cik Elyn said...

CintaZulaikha : mmg best. sampai hari ni dah sampai 11 juta. pergh!

Cik Elyn said...

amal : pegi la wehhh. x rugi tau. sangat besh!

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

citer nih mmg best giler .... ;-)

terbaek....

Layari juga update terbaru
Kutipan Terkini Filem KL Gangster