27 June 2011

Pameran-Pameran Pengantin Nie Semua Murah Ke...??

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Semoga hari nie lebih baik dari semalam. Pagi-pagi lagi dah tengok belog sendiri. Alohhh. Suramnye rase. Orang lain hari cuti masing-masing update belog. Kite nie je yang tak update-update. Huh!. *maklum la. berok dah kene potong. Hehehe.

Jumaat lepas saye cakap hari sabtu nak duduk je rumah. Masak spageti la bagai. Huhuhu. Tak dan. Tu lah. Tak semua yang di rancang menjadi kan? Hehehe. Sabtu lepas saye dan family pergi ke Pameran Pengantin. Tak puas-puas kan Cik ElyN kite nie pegi Pameran Pengantin. Tapi tak gak kawennye. Agagaga! 

Dulu pegi Pameran Penganting kat SACC MALL. Sabtu lepas pegi pulak kat Pameran Pengantin Medan Mara Kuala Lumpur yang berlangsung pada 23 June - 26 June 2011. Kali nie tempat die kecik sikit berbanding kat SACC MALL hari tu. Besar. Luas dan selesa. Kat KL tu panas semua ada. 

*gambar dari Google. Tak amik gambar pong~! Huh!

Konon ke sana nak cari kad kawen untuk Majlis kawen kakak saye nanti. Jumpe tu memang lah jumpe. Tapi saye confius. Betol ke pameran-pameran ni semua pakej die murah-murah? Saye takde la plak servey kat kedai-kedai. 

Ade jugak Kakak opis saye cakap hari tu. Bukan semuanye murah. Kene pandai tengok jugak. Ade banyak jugak pakej-pakej yang disediakan. Dan bajunya pun cantik-cantik. *mula lah nak berangan. Hihihi.

*alangkah indahnye majlis ku nanti....... eh! *tutup muka.

LoVe ElyN =)

No comments: