07 July 2011

Hamik!!! Sampai 2 Cite Tengok Malam Tadi!

Assalamualaikum semua. Kepenatan dan kepeningan dengan meeting pagi tadi. Mata dah mula kelabu menandakan mahu tido. Krrooohhh! Bole tak saye nak tido kat surau sekarang? Sangat mengantok Lah!. 

Semalam boypren buat keje gile. Die beli 2 cite sekali gus sebab minggu lepas kiteorang tak keluar tengok wayang. Tu yang die repeat tengok minggu nie. Kalau 3 minggu tak tengok, mati kesejukan lah kat wayang tu.

First movie kami cerita Sekali Lagi. Kalau korang nak tau cerita nie best ke tak korang bole tengok Trailer Sekali Lagi di SINI.



Nak kate cerita ni tak best, ermmm... tak jugak. Sebenarnye cerita Sekali Lagi nie best tau. Same macam cerita 321 Cinta. Saye tengok 2 minggu lepas. 321 Cinta filem komedi. Memang kalau tengok je mesti tergelak-gelak. Same seperti cerita Sekali Lagi ni. Pun filem komedi. Lagi-lagi ade budak kecik yang comel INI. Memang full la panggung malam tadi.

Second movie plak kite orang tengok cerita Trasformers 3. Cerita ape lagi kan. Mane bole lepaskan peluang nak tengok cerita INI. Semua dok heboh cakap dah tengok. Saye je yang tak tengok-tengok lagi. *Sampai gadoh lah jugak minggu lepas sebab tak dapat tengok cerita Trasformers ni. Huhuhu. Dahsyat!


Memang gempak cerita ni. Korang tengoklah. Ade yang dah tengok sekali pun repeat balik tu. Dasyat-dahsyat! Semalam balik pun dah pukol 3 pagi. Gile betol. Pagi tadi dah la ade meeting. Kalot jugak lah di buatnye. Sampai makan sarapan pun pukol 12 tengah hari. Aissyyhooohh!


Dah habis cerita dah. Jom tido. @_@

LoVe ElyN =)

9 comments:

husin said...

cn nak bg kata2 semangat.... transfomer ngan sekali lagi yg mana beh???

http://fahmi-nik.blogspot.com/

msredcheesecake said...

Cik elyn,
Da lama tak layan movie marathon. Dulu muda2 badan kuat skang da tua da tak larat....heheee

Hans said...

filem 3,2,1 Cinta bosan
filem Sekali Lagi ramai kata best..tapi den tak tgok lagi
wayang sini tak tayang filem tu
haih

Himpunan Kata - Kata Hikmah Hans Hanis

Nara Li said...

dalam cterr sekali lg tu , lisa ade pinjam baru nara yang love2 tu , haha , gurau , gilaa wayang tol elyn neh :)

Cik Elyn said...

husin : transformers lah y ag best :) GEMPAK! :)

Cik Elyn said...

msredcheesecake alohhh. sekarang pun mude lagi kan. ehheheheh :D

Cik Elyn said...

Hans : erkkk@ yea ke bosan. best jek. tgk lah sekali lagi kompem best :)

Cik Elyn said...

Nara Li : wahahaha. baju same eerkkk! gile wayang? no no no! ari rabu jek. bukan hari2 :)

Muhammad Burn said...

TUAN RUMAH DINASIHATKAN JGN LETAK GMBAR GEDABAK MCM NI. TAKUT ADA YG CLASH DGN AWEK. YG SINGLE PULAK AKAN TIBA2 JADI GENTLEMAN, CARING DSB...