30 July 2011

Kesian Takde Sape Nak Tengokkan Bunga Itu.....

Assalamualaikum semua. Selamat tengah malam. Buang tebiat agaknye saye ni kan malam-malam macam nie tak tido-tido lagi. Hehehe. Sekarang saye di CC teman boypren ade keje sikit nak dibuatnye.

Sebenarnye tak selese ouh nak update belog kat sini. Takde privacy langsung. Nak cerita pun terbantut gara-gara ade yang memerhati disini. Malam-malam macam nie lah ramai orang melepak kat CC. Bunyi bising tembak sane tembak sini. Aiyooooh!. *Bang! oi! dah pukol 2 lebih dah nie.


Okay! Berbalik pada tajuk entry ini. Kesian kan bunga nie? Tuan empunya dah berhari-hari tak masuk opis sebab tak sehat. Bunga atas meja die pun dah layu. Takde orang nak tengok-tengok kan. Huhuhu. Baru-baru nie saye perasan Tuan empunya bunga nie kemain suke tukar-tukar bunga. Dah layu siket je tukar bunga lain. Layu je tukar lain. Dah name pun perempuan kan. Memang lah suke kan bunga. Even saye sendiri pun suke bunga. Tapi suke orang bagi lah. Beli sendiri tak pernah. Cettt!


Kepada Tuan empunya bunga ini, a.k.a CC Monalea, Semoga sihat-sihat selalu. Minggu depan dah puasa. Hope dapat berpuasa bersama-sama. Amin :)


LoVe ElyN =)

1 comment:

mMoOnN aAlLeEaA said...

siannya bunga kat atas tu....takpe.minggu depan beli lain