23 August 2011

Berbuka Puasa Dengan Sayang-Sayang! ♥

Assalamualaikum semua. Selamat pagi. Fuuuuhhh! Semalam beria nak hapdate cerita baru. Tup-tup internet pulak takde. Cobaan betol. Orang kemain dah excited tibe-tibe tak jadi. Takpe lah. Hari ni balas dendam. Walaupun cerita nie dah nak basi. Huhuhu.

Sabtu lepas saye berfoyes dengan kawan saye. Tak plan pun sebenarnya. Tup-tup die call ajak berbuka puasa same-same. Saye pun ape lagi. Boleh saje. Lagipun memang 1 jalan nak balik rumah mak. Sebelum gerak ke sana, saye kene jemput kawan saye dulu. Lepas tu baru gerak ke sana.

Sebenarnya saye berbuka puasa dengan sayang-sayang saye nie sebab nak sambut Anniversary mereka yang pertama. Jangan main-main, Anniversary memang la yang pertama. Tapi dah lame kenal. Cume dulu diorang hanye Teman Tapi Mesra.

Bertempat di Sunway Pyramid. *ni memang port diorang dating pun.* Kemain susah nak cari parking. Nasib baiklah Boypren penyabar orangnya. Hehehe. Kat Pyramid memang ramai gile orang. Lagi-lagi hari cuti kan? 

Sampai-sampai haruslah kene booking tempat dulu. Kalau tak booking awal-awal memang susah berbuka puasa sebab tempat semuanya penuh. Dah lepas booking kiteorang jalan-jalan. Ternampak pulak patung bergerak. eh! Hehehe. Tak tahu nak sebut ape. Boleh tak sebut macam tu?

Yessssh! Inilah die orang yang diraikan. Kemain dah penat shopping awal-awal, bile  dengan kiteorang ajak duduk. Kami tak hilang penat lagi tau! Hehehe. Takpelah, Kesian dengan kamu, dah lah pakai heel.

Dah nampak port yang menarik haruslah bergambar dulu kan. Atleast ade jugak kenangan. Hehe.

Posing lagi, lagi dan lagi. Hehehe. Ade banyak lagi gambar kat facebook kawan saye. Malas nak copy. Eh!

Bile dah penat saye ajak lah duduk kat sini. Sambil menunggu untuk berbuka. Sila jeles yea korang!. Orang yang diraikan yang belanja kami makan. Tempat pun die sendiri yang tetapkan. Memang best lah. Hehehe. Cube teka kami berbuka ape? Jeng Jeng Jeng!

Tadaaaaaaaaaaaa! Nampak tak ape tu? eh! Macam ayam dengan sos black paper lah. Hahaha. Tak lain tak bukan Kenny Rogers Rosters!.

Ehem! Harus ade gambar berdua Okay. hik!

Perut sudah kenyang kaki pun dah malas nak berjalan. Hohoho! Kiteorang duduk sekejap sebab kaki budak yang buat peace tu dah krem! *budak keh?* #larikkkkkk! Lelaki disebelahnye itu lah yang sponser kami semua makan. Terima Kasih yea Mohd Najib Nasri & Anis Nazatul Diyana! Semoga perhubungan kamu kekal hingga ke jinjang pelamin. Nak kawen nanti jemput! Kalau tidak haku majuk!. :D

LoVe ElyN =)

2 comments:

Si Nuansa Eyqin said...

makanan yg sgt menggoda tahu. ngee. :)

Anis Nasri said...

hohohohoho.. lps ni turn ko plak open table.. g mkn bege banjir tp sos blackpaper nye kite paw kt kenny.. kikikiki